RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Lotul României pentru EURO 2024

Naţionala de fotbal a României a anunţat, vineri seara, lotul oficial de 26 de jucători pentru EURO 2024, selecţionerul Edward Iordănescu renunţând, aşa cum era de aşteptat, la portarul Răzvan Sava şi la mijlocaşul Constantin Grameni.

„Le mulţumesc în mod deosebit lui Răzvan Sava şi Constantin Grameni, jucători care au fost alături de noi în aceste zile şi care au acceptat să renunţe din puţinele zile de vacanţă pentru a profita de oportunitatea unui cantonament al României în pregătirea EURO 2024. Dar sunt convins că această şansă le va fi de mare ajutor iar convocările ulterioare, pe care trebuie să le câştige evidenţiindu-se aşa cum au făcut-o în ultima perioadă, îi vor găsi deja integraţi în familia echipei naţionale, în urma acestei acţiuni. Închei cu un mesaj scurt pe care îl simt cu toată inima: fiţi alături de România până la final, vom da totul până la final!”, a transmis Edward Iordănescu pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

România va debuta la EURO 2024, care va avea loc în Germania, pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen, iar apoi va mai înfrunta în Grupa E selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie la Koln, şi Slovaciei, pe 26 iunie la Frankfurt,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Asistenta moartă la Infecțioase fără COVID: leziuni pulmonare incompatibile cu viața

Redacția

Harta apei contaminate din satele României: în peste 800 de comune curge apă nepotabilă fără ca oamenii să fie anunțați

Redacția

Maia Sandu critică vehement procurorii anticorupție și dă de înțeles că vor urma demiteri pe bandă rulantă: „Procuratura este în concediu și la propriu, și la figurat!”

Redacția
Încarcă...