RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Loteria bonurilor fiscale: În iunie, extragere pentru două luni

Data pentru următoarea extragere a loteriei bonurilor fiscale nu a fost încă fixată de Ministerul Finanţelor, dar ce se ştie e că pentru bonurile din lunile aprilie şi mai va fi o extragere în iunie. Încă nu s-a stabilit data exactă. Pentru bonurile din luna iunie se va face în luna iulie. Apoi va merge lunar, potrivit legii.

Pentru a participa la loterie sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masă, precum şi cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplătitoare de TVA.

La loteria bonurilor fiscale poate participa orice persoană care îndeplineşte condiţiile, fiind eliminat pragul minim de vârstă de 18 ani. Astfel, în cadrul loteriei bonurilor fiscale se va extrage un număr din intervalul 1-999, reprezentând valoarea bonului fiscal fără subdiviziunile leului, precum şi data emiterii bonului.

  

Prima extragere la loteria bonurilor fiscale a avut loc luni, 13 aprilie, iar bonurile câştigătoare au fost cele cu valoare de 6 lei (fără a ţine cont de subdiviziunile leului), din data de 7 februarie.

Până în prezent au fost depuse peste 15.000 de cereri de revendicare a premiului pus la bătaie de ANAF la Loteria Bonurilor Fiscale. Astfel, valoarea câștigului a ajuns la 66 de lei pe fiecare bon fiscal cu valoarea cuprinsă între 6 și 6,99 lei emis la 7 februarie. Ministrul Finanţelor a declarat recent că se caută soluţii pentru ca premiile de la Loteria bonurilor fiscale să fie mai valoroase.

Loteria Bonurilor Fiscale este o măsură a Guvernului prin care se urmărește reducerea evaziunii fiscale. Fondul total de premii este de 1 milion de lei.

sursa: rtv.net

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Ce salarii vor avea militarii, medicii, educatorii, învățătorii din 2017

Redacția

De astăzi începe conectarea caselor de marcat la serverele ANAF. Ordinul, în Monitorul oficial

Redacția

Noul patron al CFR Marfă vrea să preia o firmă feroviară din Grecia

Redacția
Încarcă...