NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lista cu agenții economici care riscă să fie evacuați din piețe din cauza datoriilor

Primăria a notificat agenții economici care au datorii mai mari de 90 de zile la plata suprafețelor ocupate în cele două piețe din municipiul Pașcani. Lista cu datornici cuprinde un număr de 18 societăți comerciale, 21 de PF-uri și AF-uri. Suma care ar trebui recuperată la bugetul local, prin neplata chiriei, este de aproximativ 438.261 lei.

 Gică Zanet, administratorul public al municipiului declara ieri că agenții economici care nu își vor achita obligațiile vor fi evacuați din piață, iar Primăria se va îndrepta împotriva administratorilor pentru recuperarea restanțelor.

 Cea mai mare sumă datorată o înregistrează I.A. Cuza Com SRL care are o datorie de aproximativ 61.000 lei, urmată de Legume SA cu 49.000 lei, Dalia și Radu SRL cu 25.000 lei sau Întreprinderea Individuală Pălii cu aproximativ 23.000 lei.

 Iată aici sumele datorate de cei care înregistrează datorii

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Victor Ponta, la Pașcani, despre OUG privind completurile de 5 judecători: „Toți cei care sunteți aici în sală nu ajungeți niciunul dintre voi la completul de 5 judecători! Nu-i corect să dai legi doar pentru unii!”

Răzvan Grecu

Pantazi i-a dat cu sec lui Jitaru! Documentațiile greșite din proiectele de hotărâre au stat la baza tensiunilor din ședința de CL

Marius Parteni

Două noi rute directe de la Aeroportul Iaşi! Află care sunt acestea

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site