NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Concert de muzică ușoară dedicat artistului George Ghițulescu

Personalitatea lui George Ghițulescu este strâns legată de activitatea muzicală din trecut a Casei de Cultură, motiv pentru copiii din echipa muzical-artistică a instituției au ținut un concert în cinstea memoriei acestuia, trecut la cele veșnice în urmă cu câțiva ani.

 

Astăzi, începând cu ora 13.00, elevi de clasele I-IX, au reînviat meomoria artistului printr-un concert de muzică ușoară, care a cules aplauzele părinților, profesorilor și celorlalți copii din sală. Evenimentul, coordonat de profesoara Doina Atomei, a făcut ca sala de la etaj a instituției să fie arhiplină. Micii artiști au încântat publicul atât prin prestații vocale, cât și la diferite instrumente, precum: orga, chitara sau pianina.

  

Reamintim pășcănenilor că George Ghițulescu a fost cunoscut de publicul larg nu doar ca instrumentist foarte talentat de arcodeon și pian, ci și ca un compozitor de mare valoare. Tehnica și rafinamentul său în materie de muzică a încântat de-a lungul timpului pe mulți locuitori ai orașului nostru, stârnind admirația multor artiști renumiți din întreaga țară, care au urcat de-a lungul timpului alături de acesta pe scena Casei de Cultură din Pașcani.

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Speranță pentru Nicoleta! În această seară a plecat spre un spital din Turcia

Oana Cordoneanu

Iuliana Cosmescu a anunțat că locuința din Topile ridicată din donații poate fi locuită!

Răzvan Grecu

Consultații oftalmologice gratuite la sediul PNL din Pașcani

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site