NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Liderul PSD Pașcani: „Crăciunescu ar trebui să se retragă. A provocat o campanie murdară”

Senatorul Florin Constantinescu, președintele PSD Pașcani, a luat astăzi atitudine după ultimele ieșiri în presă ale lui Grigore Crăciunescu, fostul primar al municipiului. Liderul PSD îl condamnă pe liberal pentru campania murdară provocată. 

Noi ne-am dorit o campanie curată, dar nu a fost așa. Domnul Crăciunescu a provocat o campanie murdară. Pentru declarațiile făcute este responsabil. Iată că tot ceea ce a scos în ultimile zile de campanie, s-a întors împotriva lui”, a spus Florin Constantinescu.

 Cât privește intențiile liberalului Crăciunescu de a candida pentru un post de deputat în Colegiul 5, președintele PSD anunță că locul este ocupat de Neculai Rățoi.

  

Noi avem aici un bazin favorabil PSD. Domnul Crăciunescu vrea să prindă un post de deputat, dar nu are cum să prindă așa ceva. Am vorbit și cu Gheorghe Nichita. Ce post să vrea aici? Și Ponta a anunțat că parlamentarii în funcție își păstrează mandatele”, a mai declarat Florin Constantinescu.

Advertisements
Advertisements

 Liberalul nu a putut fi contactat pentru a-și exprima punctul de vedere.

Cât privește conferința de presă organizată în sediul unei florării din Iași, primarul Dumitru Pantazi a spus: „A organizat-o în sediul unui furnizor de bunuri și servicii către Primărie. De altfel există o factură de un miliard de lei, pe care nimeni nu vrea să o semneze. Nu este licitație, nu este nimic”, a spus primarul Pașcaniului.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Rezultate alegeri Chişinău. Andrei Năstase, noul primar ales al capitalei Republicii Moldova

Redacția

Sorin Olariu, președinte Noua Republică, despre administrația Pantazi: “Incompetentă și Iresponsabilă”

Răzvan Grecu

Ludovic Orban este așteptat mâine seară la Pașcani

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site