RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalPolitică

Marius Pintilie îi consideră pe Sorin Olariu și pe Dumitru Pantazi pietre de moară pentru PSD

Primirea în PSD Pașcani, a consilierului local Sorin Olariu, nu este considerată drept o întărire a acestei formațiuni politice, de către Marius Pintilie, președintele PNL . Acesta din urmă a declarat, în cadrul unei conferințe de presă organizate ieri, că Sorin Olariu este o piatră de moară pentru PSD și că voturile pe care acesta le-a avut la alegerile din 2020 nu vor fi transferate către PSD și Dumitru Pantazi.

Pintilie mai consideră că și principalul său contracandidat, Dumitru Pantazi, nu mai este o locomotivă pentru filiala locală a PSD și îl compară și pe acesta tot cu o piatră de moară.

„Consider că au greșit enorm. Eu știu părerea oamenilor care votau PSD-ul și-au spus, domnule, da voi ce faceți vă aduceți, nu știu cum au spus, pietre de moară? Vă luați cu voi oameni care nu merită să fie în PSD. Dacă au făcut un calcul electoral așa pe voturi, știți că domnul consilier Olariu are să zicem, nu știu 400 de voturi sau 500 de voturi  sau le-a avut în 2020, nu cred că le mai are, astea nu se transferă la PSD sau la Dumitru Pantazi. Adică trebuie să fim clari. Eu știu oameni de bună credință care votează stânga la Pașcani, de aia cred că PSD astăzi la Pașcani este peste Dumitru Pantazi. Dumitru Pantazi nu mai reprezintă o locomotivă pentru PSD, ci este o piatră de moară. Efectiv, PSD îl cară în brațe acum pe Dumitru Pantazi și pe lângă faptul că îl cară în brațe pe Dumitru Pantazi, acum PSD-ul la modul general trebuie să-l care în brațe și pe Sorin Olariu. Deci Sorin Olariu, din punctul meu de vedere, ca să închid subiectul, nu ajută cu nimic Partidul Social Democrat la Pașcani,” a declarat Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani.

Declarația primarului a fost dată după ce vinerea trecută, în cadrul unei conferințe de presă, consilierul local Sorin Olariu a fost prezentat drept membru al PSD Pașcani. Cu acest prilej, Dumitru Pantazi, președintele PSD Pașcani, a spus că prin venirea lui Olariu în PSD nu se vor mai risipi voturile opoziției la alegerile din 9 iunie.

  

Related posts

Accident rutier la ieșirea din Gâștești spre Moțca! Trei autoturisme și șase persoane implicate! (VIDEO)

Redacția

S-au stabilit locurile speciale pentru afișajul electoral din Pașcani pentru alegerile locale și electorale din 9 iunie

Redacția

Alexandru Muraru, despre discursul „delirant pro-legionar” al preşedintelui de onoare AUR: Un îndemn la violenţă politică

Redacția
Încarcă...