NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Lideri cu greutate în PNL, lăsaţi pe dinafară după alegerea noului şef al partidului

„Nu candidez pentru nicio funcţie la acest congres al PNL, deşi organizaţia pe care o conduc, PNL Giurgiu, a obţinut cel mai bun rezultat la alegerile parlamentare din 2020 – 47%, aproape dublul mediei naţionale. Este şi cazul colegului meu, Ilie Bolojan, care conduce cea mai puternică organizaţie PNL şi este un model pentru administraţia publică românească”, a anunţat Dan Motreanu, în prezent preşedinte PNL Giurgiu şi vicepreşedinte în Biroul Executiv al PNL.

Dan Motreanu a catalogat congresul drept unul „ratat” şi a anunţat că nu va candida pentru nicio funcţie. Pe de altă parte, potrivit informaţiilor „Adevărul”, preşedintele PNL Giurgiu ar urma să aibă un post de prim-vicepreşedinte, daca şefia partidului ar fi câştigată de Orban. Echipa actualului şef al PNL îl vrea în echipa lor, fiind considerat un om de partid.

Ilie Bolojan, preşedintele PNL Bihor, unul dintre cei mai puternici lideri din teritoriu, nu se regăseşte pe niciuna dintre listele cu funcţii de conducere ale candidaţilor. Bolojan conduce organizaţia cu cei mai mulţi delegaţi. 

Lipsesc din echipe şi alţi liberali cunoscuţi, cum sunt cazurile Ralucăi Turcan şi al lui Sebastian Burduja. Raluca Turcan conduce organizaţia Sibiu, dar echipa Cîţu a preferat-o pe Daniel Câmpean,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Sute de adolescenţi români, violaţi de preoții homosexuali din Italia. Tinerii, vânduţi ca la târgul de vite

Redacția

Bărbat de 75 de ani a fost arestat preventiv fiindcă şi-a lovit vecinul cu toporul în cap

Redacția

Coadă de ambulanțe cu pacienți Covid la Iași / Medic: “Nu mai facem faţă, suntem depăşiţi”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site