NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Liceul Tehnologic Mihai Busuioc, la ceas de sărbătoare – 36 de ani de la înființare

Liceul Tehnologic Mihai Busuioc a sărbătorit 36 de ani de existență și reușite. Astăzi, în sala de spectacole a Clubului Copiilor s-au întrunit cadrele didactice a unității de învățământ, elevi, părinți și bunici pentru a aniversa împreună Zilele Școlii.

Momentul festiv a fost deschis de Elena Panțiru, directorul instituției, care a făcut o scurtă incursiune în istoria Liceului Mihai Busuioc și a vieții patronului spiritual al școlii, Mihai Busuioc.

De asemenea, conducerea școlii a ținut să-i felicite pe elevi pentru rezultatele deosebite obținute la olimpiade și concursuri, precum și pe profesorii coordonatori.

  

Apoi, cei prezenți au avut parte de un spectacol artistic de muzică, teatru și poezie susținut de elevii talentați ai școlii.

Nu a lipsit nici momentul de dans al prichindeilor de la Grădinița cu program normal numărul 6 care în fiecare an reușesc să destindă atmosfera prin coregrafia lor. 

Precizăm că întreaga săptămână la liceul pășcănean au avut loc activități în cadrul programului Școala Altfel.

Advertisements

Related posts

Bacalaureat, proba la Matematică: Subiectele au părut accesibile elevilor din Pașcani

Ema Roman

Le vine mintea la cap? Consilierii locali chemați mâine să li se prezinte din nou proiectul unui centru educațional în stil englezesc!

Răzvan Grecu

Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea” Pașcani se numără printre câștigătorii concursul”Școală Europeană”, importantă competiţie naţională

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site