RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Primarul Pantazi alături de femeile din PSD au împărțit ghiozdane copiilor de la clasa pregătitoare din Blăgești . Edilul a promis reabilitarea grupului sanitar

25 de elevi ai clasei pregătitoare de la Grădinița Blăgești au primit astăzi ghiozdănele cu rechizite și dulciuri, evenimentul aducând un zâmbet pe buzele școlarilor. Femeile din cadrul PSD Pașcani, alături de primarul Dumitru Pantazi au vrut să continue tradiția și în acest an.  

 

  

 „Ca în fiecare an, Organizația de Femei a Partidului Social Democrat Pașcani, organizează campanii de integrare școlară, prevenire a abandonului școlar în rândul elevilor și donează ghiozdane cu rechizite și dulciuri, copiilor de la clasa pregătitoare și celor din clasa I. Le urez succes în noul an școlar!” , ne-a declarat Gabriela Nedelcu, președinta organizației de femei.

 Alături de femeile din PSD Pașcani a fost prezent și primarul municipiului Pașcani, Dumitru Pantazi. Cu sprijinul edilului local, cât și a altor membri de partid a fost posibilă acțiunea de astăzi. Acesta a promis că școlarii vor avea un grup sanitar funcțional.

 „Mie nu-mi place să mă joc cu vorbele, să vin cu promisiuni, faptele să fie cele care să vorbească.  Pentru anul viitor, sper ca grupul acesta sanitar o să fie funcțional. Problema este sursa de apă, o să vedem, am în vedere și apa potabilă în Blăgești, proiecte avem pregătite, problema este sursa de finanțare”, a menționat primarul Pantazi.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Noi detalii din ancheta de la Școala Specială Pașcani, după sesizarea de abuz depusă de părinții unui copil!

Marius Parteni

Anomaliile din școlile din județul Iași: absolvenţi cu medii peste 8 au luat 4 la Evaluare. Care sunt explicaţiile?

Redacția

Mesajul Inspectorului Școlar General din Iași la început de an școlar

Redacția
Încarcă...