NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Legumicultorii din Târgu Frumos cer drepturi egale în piețele ieșene

Producătorii de legume și zarzavaturi, membri ai Comunităților Rușilor Lipoveni din Târgu Frumos, vor beneficia de aceleași drepturi în piețele ieșene. Ca urmare a unor informații care vizau separarea acestor producători de ceilalți în aceste piețe, reprezentanții comunității au discutat cu primarul Mihai Chirica.

Nicola Feodot, președintele Comunității Rușilor Lipoveni, spune că primarul Iașului l-a primit în audiență pentru a discuta această situație.

„Am explicat situația lipovenilor din Târgu Frumos și faptul că aceștia au respectat indicațiile DSP Iași. De la nefericitul incident a trecut o lună, nu există cazuri noi, preotul și diaconul sunt acasă și vindecați. Conform aceleiași instituții, cei la care a fost preotul cu moliftva nu sunt considerați contacți direcți. Domnul primar a înțeles situația, nu vor exista în piețele din Iași separări, ci doar verificări ale normelor valabile pentru fiecare comerciant”, a explicat Nicola Feodot.

Reprezentanții comunității sunt încrezători că nu vor avea de suferit, mai ales că în acestă perioadă mulți dintre ei au rămas cu produse în solarii. Ei îndeamnă cumpărătorii  să consume fără grijă legumele și zarzavaturile producătorilor din Târgu Frumos!

loading...
Advertisements

Related posts

Primăria Târgu Frumos mobilizată în lupta cu coronavirusul (VIDEO)

Oana Cordoneanu

22 % prezenţa la vot în Târgu Frumos, orele 14.00

Redacția

Secţie de paliaţie cu zece paturi la Spitalul Târgu Frumos. Medicul a fost adus din Iaşi

Redacția
Încarcă...