NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Tânăr șofer, rămas pieton pentru 3 luni și amendat cu 1.305 lei. Cu ce viteză a fost prins

Un tânăr din Pașcani a rămas pieton, după ce a fost prins de polițiștii rutieri în timp ce gonea cu o viteză de 142 kilometri/oră. În plus, vitezomanul a fost sancționat cu o amendă în valoare de 1.305 lei.

„Un tânăr de 20 de ani, din municipiul Paşcani, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.305 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, întrucât a fost depistat conducând un autoturism pe DN 28A cu viteza de 142 km/h”, se arată într-un comunicat emis pe adresa redacției de către Inspectoratul de Poliție Județean Iași.

Șoferul a fost depistat în cadrul unei acțiuni organizate, ieri, de polițiștii din Compartimentul Rutier Târgu Frumos. Oamenii legii au acționat pentru combaterea accidentelor rutiere.

În cadrul acțiunii, au fost aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.230 de lei, dintre care 14 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 1 pentru depăşiri neregulamentare și 17 pentru alte abateri. De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere, dintre care 1 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 1 pentru depăşire neregulamentară.

Advertisements

Related posts

În atenția apicultorilor din Târgu Frumos! Vineri se face dezinsecție pe raza orașului

Oana Cordoneanu

Noi posturi scoase la concurs la Primăria Târgu Frumos

Irina Gherasim

Parc pe modelul Palas, în proiect la Târgu Frumos. Investiţia se ridică la peste 300.000 lei (Foto)

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site