RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Suspiciune cu privire la lichidul dezinfectant din dispenserele amplasate în scările de bloc!

Pe rețelele de socializare din Pașcani circulă informații potrivit cărora în dispenserele pe care Primăria le-a amplasat, ca urmare a prevederilor Ordonanței Militare nr.6, lichidul dezinfectant folosit ar fi clor cu apă.

Situația a fost semnalată la blocurile din zona pieței deal, de către un utlizator al rețelei facebook.”E ok ca persoanele responsabile din Primărie să pună, în dispenserele din scările de bloc hipoclorit, în loc de dezinfectant pentru mâini?”, scrie pășcăneanul Dan David.

Chiar dacă întrebarea circulă public, administrația locală nu a avut reacție. Un reporter de la NewsPascani.com a verificat astăzi acest aspect. La una din scările de bloc din fața Spitalului CF Pașcani, din dispenser a curs o substanță care are miros de clor. La scara alăturată substanța era total diferită.

Am căutat răspunsuri la reprezentanții Primăriei Pașcani. Ștefan Popa, șeful Sectorului de Gospodărie Comunală, susține că angajații care se ocupă de completarea cu lichid a acestor dispensere folosesc un singur dezinfectant. Este vorba despre:”Hygienium, gel antibacterian”.”Cantitatea achiziționată am estimat că ne va ajunge pentru trei încărcări. Ultima o vom realiza săptămâna viitoare. Există posibilitatea ca locatarii scărilor de bloc să fi făcut acest lucru”, a precizat Ștefan Popa.   

  

Related posts

Achiziţie de plante ornamentale pentru decorul de toamnă la Paşcani

Ema Roman

„Potopul” a trecut, cine-i vinovat? Iaşul, paralizat după o ploaie de jumătate de oră: canalele de scurgere s-au înfundat

Redacția

A intrat în vigoarea hotărârea Consiliului Local care acordă ajutor financiar celor care vor să-și monteze centrale termice! Ultimele modificări au fost publicate (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...