NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

PSD are majoritate confortabilă în CL Târgu Frumos!

Social-democrații din Târgu Frumos au 11 consilieri în noul legislativ al Primăriei din localitate. Numărul total de aleși care formează Consiliul Local este de 17.

După centralizarea tuturor voturilor, Consiliul Local din Târgu Frumos va arăta astfel: PSD – 11 mandate de consilieri, PNL – 4 mandate, în timp ce PMP și Comunitatea Rușilor Lipoveni din România (CLSR) au obținut câte un mandat.

Senatorul PSD Vasile Toma, coordonatorul activității pe Colegiul Târgu Frumos a salutat, prin intermediul unui comunicat de presă, rezultatele obținute.

” Prin depășirea rezultatelor din 2016, îl Colegiul pe care îl coordonez, am dovedit că, în județul Iași, avem oameni de centru-stânga valoroși, apreciați de cetățeni. De asemenea, adresez felicitări tuturor primarilor, candidaților de primar și consilierilor locali pentru munca depusă pe toată perioada campaniei și pentru rezultatele extraordinare obținute prin unitate, seriozitate și corectitudine”, se arată într-un comunicat de presă.

  

Orașul Târgu Frumos va fi condus în următorii patru ani de același primar, Ionel Vatamanu, care se află la al treilea mandat consecutiv.

Advertisements

Related posts

Târgu Frumos: Licitație pentru o mașină de măturat și aspirat stradal

Redacția

Investiții în derulare la Târgu Frumos. Curățenie generală în parcul central!

Marius Parteni

27 august, Târgu Frumos: Ședință ordinară de Consiliu Local (VIDEO)

Redacția
Încarcă...