RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

La Pașcani va lua ființă Uniunea Asociațiilor de Proprietari

Ședință importantă ieri seară la Casa Municipală de Cultură, pentru viitorul Asociațiilor de Proprietari din Pașcani. Cei prezenți au ajuns la concluzia că trebuie să fie înființată o Uniune a Asociațiilor de Proprietari.

Întâlnirea a fost organizată de Marius Pintilie, președintele Asociației de Proprietari “Armonia”.  Scopul a fost acela de a se discuta pe marginea problemelor de funcționare întâlnite de cei care au fost stabiliți președinți sau reprezentanți ai asociațiilor.

  

Cetățenii au adus în discuție greutățile pe care le întâmpină în rezolvarea unor probleme. Au fost date ca exemplu situațiile în care oamenii sunt nevoiți să intervină, pe cont propiu, pentru a repara instalațiile, și lipsa de susținere din partea ApaVital, acolo unde se întâlnesc probleme.

Oamenii au în vedere lucrări de dezinsecție și deratizare în imobile, reabilitarea blocurilor și refacerea iluminatului în cartiere. O altă problemă adusă în discuție a fost legată de presiunea apei pe instalații, situație întâlnită la blocul privat Europa, de pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt.

Pe fondul discuțiilor a apărut ideea înființării Uniunii Asociațiilor de Proprietari. Aceasta a fost justificată prin o mai bună gestionare a problemelor. Spre exemplu, ar putea fi încheiat un contract cu o societate care execută lucrări pentru remedierea defectelor, la prețuri negociate. Ar putea fi stabilit un parteneriat cu un avocat care să asigure consultanță, în procesele asociației.

Formalitățile de înființare a uniunii vor fi demarate de asociația “Armonia”.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}  

Related posts

Cum se vor desfășura antrenamentele în sălile de fitness? Stroe: Analizăm într-o primă fază redeschiderea spațiilor aparatelor de forță

Redacția

Consilierii interesaţi de măsurile întreprinse de Primărie după acţiunile de control ale Curţii de Conturi

Marius Parteni

Pepiniera “Coasta Teiului”, locul ce hrănește natura! (FOTO)

Marius Parteni
Încarcă...