NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

La Pașcani impozitele și taxele locale pe 2015 vor putea fi achitate după 15 ianuarie. La Târgu Frumos se încasează de astăzi. 10% reducere pentru plată până la 31 martie 2015

Taxele și impozitele locale aferente anului 2015 vor putea fi achitate la caseriile Serviciului de Finanțe Publice Locale după data de 15 ianuarie.  

Asta datorită faptului că softul ce conține baza de date trebuie updatat, lucru care nu s-a întâmplat până la această oră.

Pășcănenii care vor trece pe la caserii pentru a-și achita taxele trebuie să știe că și  în acest an vor beneficia de o reducere de 10%, dacă impozitul este achitat integral.“Legat de taxele și impozitele locale pe anul 2015, acestea pot fi plătite în două modalități. Astfel puteți plăti integral toată suma pe anul 2015 până pe data de 31 martie și beneficiați de o bonificație de 10 %, iar a II-a modalitatea este de a plăti în două tranșe, respectiv prima până la 31 martie, iar următoarea până la data de 30 septembrie 2015. În acest mod nu veți primi nici un fel de majorare la plată, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

  

La Târgu Frumos taxele se pot achita de astăzi, din prima zi de lucru din acest an.Cetățenii își pot achita taxele de astăzi. Nu au fost majorate impozitele față de anul trecut, iar cei care le achită până la 31 martie primesc o reducere de 10%, ne-a declarat Ioan Alexa Angheluș, viceprimarul orașului Târgu Frumos. 

 Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Autostrada Târgu Neamț- Iași va fi gata până în 2026. Ministerul Transporturilor a stabilit calendarul lucrărilor pentru o parte din ruta A8 care trece prin județul Iași

Redacția

Irina Jitaru nu cunoaște legea! A încercat să blocheze prelungirea mandatului interimar al directorului CLP Ecoserv SRL

Răzvan Grecu

Modernizarea iluminatului public poate începe! Primarul a semnat ordinul de realizare a lucrărilor!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site