NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consiliul Local va declara apel la decizia din dosarul „AgroComplex”

Legislativul pășcănean a adoptat astăzi o hotărâre prin Unitatea Administrativ Teritorială a Municipiului Pașcani. Acesta va declara apel la sentința dată de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul „AgroComplex”.

 

Motivul deciziei aleșilor locali este cuantumul prejudiciului pe care judecătorii l-au stabilit în acest dosar. Mai exact, consilierii locali consideră că firma primarului Dumitru Pantazi a prejudiciat bugetul local cu suma de 2.045.000 de lei, în timp ce instanța supremă a decis să acorde municipalității doar 132.000 de lei plus cheltuieli de judecată.

  

La ședința de îndată au participat 12 aleși locali, 8 din partea PNL și 4 din partea PSD. Votul final a consemnat 10 voturi pentru și două abțineri.

Președintele de ședință, Leonard Ursu, a ținut să precizeze, după ce NewsPascani.com a anunțat ieri că inițiativa acestui proiect i-a aparținut, că promovarea acestei hotărâri este impusă de respectarea legii nu de altcineva.

„Nu aș vrea să se speculeze vizavi de inițiatorii proiectului. Este o inițiativă legală cuprinsă în codul de procedură penală. Nu vreau să speculați, nu există nicio inițiativă, este doar o inițiativă legală. Nu putem să cerem mai puțin atâta timp cât noi am cerut inițial mai mult”, a declarat în încheierea ședinței, Leonard Ursu. 

Advertisements

Related posts

Guvernul ia în calcul amânarea alegerilor locale pentru luna septembrie

Redacția

Pășcănenii au motive serioase să solicite dizolvarea Consiliului Local: aleșii locali nu-și îndeplinesc atribuțiile legale!

Răzvan Grecu

Primarul așteaptă cu sufletul la gură raportul Curții de Conturi cu privire la redevența datorată de ApaVital!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site