RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Klaus Iohannis a trimis o coroană de flori la Colectiv. Este prima dată din 2017 încoace când preşedintele nu a mers personal la locul tragediei

Coroana a fost depusă în cursul dimineţii de consilierul de stat Cătălina Galer, Departamentul Relatii cu Autoritatile Publice si Societatea Civila, a confirmat pentru G4Media.ro Administraţia Prezidenială.

În 2017, preşedintele Iohannis nu a mers la locul tragediei. Pe pagina sa de facebook a publicat însă, atunci, o fotografie cu numele tuturor celor care au murit în incendiul din 30 octombrie 2015.

64 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma tragicului eveniment petrecut în seara de 30 octombrie 2015 la clubul Colectiv din Bucureşti, unde trupa Goodbye to Gravity susţinea concertul de lansare a unui nou album. Incendiul izbucnit în timpul concertului din cauza unor artificii s-a extins rapid. De asemenea, peste 160 de persoane au fost rănite.

Un monument dedicat memoriei victimelor incendiului din la Clubul Colectiv a fost dezvelit în 2016.

  

Premierul interimar Florin Cîţu a adus amintit de tragedie pe Facebook şi a transmis că a aprins o lumânare în memoria victimelor. Potrivit preşedintelui liberalilor, deşi au trecut 6 ani, „durerea este la fel de puternică”.

Erată: o versiune anterioară a acestui articol conţinea informaţia eronată că preşedintele Iohannis nu ar fi mers personal,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ministrul Angel Tîlvăr, la Șantierul Naval Damen din Galați: „Forțele Navale Române au în derulare programe de înzestrare importante”

Redacția

Scandal USR – Ministerul Sănătăţii privind consultanţa de la OMS pentru proiectele din PNRR. Câţi bani sunt la mijloc

Redacția

Armenia acuză Azerbaidjanul de ”epurare etnică” într-o audiere la Curtea Internaţională de Justiţie, după blocada regiunii separatiste Nagorno Karabah

Redacția
Încarcă...