NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

JurnaldePascani.ro: SENZATIONAL – Primarul Pantazi si gasca pesedista prinsa la furat de catre consilierul Ioan Danu

Pentru prima oara in epoca normalitati si prosperitati care a inundat orasul de la ultimele alegeri locale, un consilier local are curajul sa citeasca proiectele prezentate spre votare de catre primarul Dumitru Pantazi.

    Dupa ce a reusit sa prosteasca mii de pascanenii, primarul Pantazi impreuna cu gasca sa de consilieri locali detin majoritatea in Consiliul Local. Acest lucru inseamna ca orice propune primarul la vot nici nu mai are rost sa fie citit si analizat de catre consilierii din opozitie pentru ca unii dintre ei nici nu au curajul sa ridice privirea la Pantazi.

 

  

     La ultima sedinta a Consiliului Local a existat insa un consilier care ori din greseala, ori din curiozitate sau poate fiind de buna credinta a citit proiectele de hotarare care priveau aprobarea indicatorilor tehnico economici pentru reablilitatrea strazilor Stefan cel Mare, Dragos Voda si Vatra.

 

     Spre uimirea colegilor consilieri, pepededistul Ioan Danu ( foto ) a cerut explicatii in legatura cu sumele si cantitatile trecute in documentatia prezentata de primar. Acesta a descoperit mai multe capitole care cuprindeau sume diferite de la un proiect la altul.

 

    "Valorile pe fiecare obiectiv sunt foarte mari in unele cazuri si difera de la un proiect la altul. De exemplu pe strada Dragos Voda o tona de asfalt costa 228 lei, iar pe strada Stefan cel Mare acelasi asfalt costa 269 lei. La documentatia aferenta strazi Vatra nici nu se mai mentioneaza cantitatile in tone si avem doar suprafata in mp si suma de 48 lei. Consider ca documentatia prezentata ori este gresita ori se doreste umflarea costurilor", a mentionat consilierul Ioan Danu.

 

     Dupa cele descoperite si spuse de catre Danu Ioan, consilieri PSD au ramas fara grai iar consilierii de la PNL si PDL erau deja ascunsi pe sub masa, doar liderul gastii pesediste, Vasile Plesca a discutat cu city-managerul Gica Zanet si au hotarat ca pentru a nu izbucni un scandal mai mare si sa fie descoperite si alte furaciuni, este mai bine sa se amane cele trei proiecte.

Citeste articolul complet pe JurnaldePascani.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Deputatul Movilă îl atacă pe ministrul Nicolăescu pe marginea activității Agenției Naționale de Transplant

Redacția

Sondaj IMAS: PNL și PSD cresc în sondaje, scade Pro România. Câte procente are Alianța USR-PLUS, măsurată pentru prima dată împreună

Redacția

Pintilie a fost desemnat candidatul PNL pentru funcția de primar

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site