NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Julio Iglesias vine în concert la Iaşi

Compozitorul şi cântăreţul Julio Iglesias va concerta pe data de 11 mai, de la ora 20.00, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”.

 

Julio Iglesias este cântăreţul şi compozitorul de origine latină cu cel mai mare succes din toate timpurile, câştigător al premiului Grammy, cu peste 300 de milioane de discuri vândute peste tot în lume şi mai mult de 2.600 de discuri de aur şi platină primite în întreaga sa carieră.

Concertul susţinut în Iaşi este intitulat „Mi Vida”, fiind organizat la invitaţia Vreau Bilet şi cu susţinerea Primăriei Iaşi.

Unul dintre cei mai bine vânduţi artişti ai tuturor timpurilor, ce a intrat în Cartea Recordurilor ca singurul cântăreţ de origine latină care a vândut peste 300 de milioane de discuri cu piese compuse în 14 limbi, Julio Iglesias va cânta la spectacolul de la Iaşi piese de pe cel mai recent album al său, „Mexico”, lansat în 2015, dar şi multe hituri lansate de-a lungul carierei.

sursa www.oradeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Povestea Rodicăi Paléologue, fotomodelul român care a cucerit lumea modei pariziene la 60 de ani

Redacția

Liceul Teoretic “Miron Costin” dă startul Balurilor Bobocilor

Teona Gherasim

Interes uriaș în rândul pășcănenilor pentru Gala Premiilor Actualitatea TV! Accesări și număr de voturi record în primele 48 de ore!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site