RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
MondenPoliție

„Mascații” suceveni, prezenți la ziua de naștere a unui copil de 4 ani. I-au îndeplinit dorința

O altfel de misiune pentru agentii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, obisnuiti pana acum sa intervina la perchezitii, descinderi si aplanarea unor conflicte.

Casian, un baiat in varsta de 4 ani si-a pus ca dorinta de ziua lui sa petreaca alaturi de agentii SAS. Mama micutului a incercat sa-i faca pe plac si a trimis o solicitare catre politisti.

„Ca polițist faci ce faci întotdeauna. Te conformezi și dai curs solicitării. În plus, pui fără să vrei, mai mult suflet gandindu-te involuntar la proprii copii dar și la intervențiile dificile pe care le-ai avut în situații care au implicat minori în diverse situații de risc. La 4 ani…..a dorit să aibă la ziua sa polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Suceava. În accepțiunea sa sunt cel puțin la fel de buni ca cei din filmele de renume sau din jocuri informatice.  Este o provocare pe care polițiștii suceveni nu numai că nu o pot refuza, dar ii onorează. Tort, fotografii și o atmosferă de sărbătoare juvenilă întregește o zi specială din viața și ziua de muncă a unor oameni ,,speciali”, lucrătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale IPJ Suceava”, au mentionat politistii.

Acestia i-au transmis un „La multi ani!” baiatului si i-au transmis ca-l asteapta în randurile lor atunci cand va creste mare.https://telem.ro/mascatii-suceveni-prezenti-la-ziua-de-nastere-a-unui-copil-de-4-ani-care-si-a-pus-dorinta-de-a-si-face-aniversarea-alaturi-de-ei/

  

Related posts

Tânără reţinută după ce a lovit cu pumnul în faţă un agent de poliţie

Redacția

Trei tineri pășcăneni au distrus mai multe bănci de pe scările mici (video)

Oana Cordoneanu

Admitere Școală Poliție ianuarie 2018. Probele sportive, schimbate

Redacția
Încarcă...