RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Joe Biden vrea diminuarea COSTURILOR pentru familiile americane și ”taxarea corectă” a marilor corporații

Președintele SUA, Joe Biden, a afirmat, luni, că intenționează să acționeze pentru reducerea costurilor suportate de familiile americane, prezentând, în perspectiva scrutinului prezidențial din noiembrie, planuri de diminuare a deficitului bugetar și taxe suplimentare pentru corporații.

”Așa cum am spus în discursul despre Starea Națiunii, fac tot ce pot pentru a reduce costurile serviciilor medicale, astfel încât oamenii să fie liniștiți”, a afirmat Biden, în contextul prezentării priorităților politice și economice pentru al doilea mandat.

”Oamenii au vorbit mulți ani despre aceste lucruri, iar noi le-am realizat, am oferit programului Medicare puterea de a negocia prețuri mai mici pentru medicamente. La fel cum Biroul pentru Afacerile Veteranilor a reușit în cazul veteranilor de mult timp. Nu este vorba doar despre economisirea fondurilor pentru vârstnici, este vorba despre economisirea banilor pentru toți plătitorii de taxe. Este vorba despre reducerea deficitului, cum am și făcut până acum, am redus deficitul federal de-a lungul timpului cu 160 de miliarde de dolari. Sunt 160 de miliarde de dolari pe care Medicare nu mai trebuie să îi achite. Plătesc un preț rezonabil pentru medicamente, nu prețurile exorbitante care erau suportate anterior”, a precizat președintele SUA.

”Delegațiile noastre au redus deja deficitul bugetar cu 1.000 de miliarde de dolari.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

O clinică din Israel derulează primul studiu din lume cu privire la eficiența celei de-a patra doze de vaccin împotriva COVID

Redacția

Procurorii francezi investighează un presupus viol petrecut la Palatul Elysee

Redacția

VIDEO. Adolescent de 17 ani, mesaj emoționant filmat sub dărâmături, în urma cutremurului devastator din Turcia: „MOARTEA, prieteni, vine în momentul în care te aștepți mai puțin” 

Redacția
Încarcă...