RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Clotilde Armand este inculpată în dosarul în care ANI a acuzat-o de incompatibilitate. „Se pregătesc să mă trimită în judecată”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că este inculpată în dosarul său de incompatibilitate, până de curând având calitatea de suspectă. Mai mult, aceasta se așteaptă să fie trimisă în judecată până la alegerile locale, din 9 iunie.

Clotilde Armand, edilul de la Sectorul 1 FOTO Arhivă

Clotilde Armand, edilul de la Sectorul 1 FOTO Arhivă

Să vă mai dau un exemplu despre reacția sistemului PNL PSD la anunțarea candidaturii mele. Probabil știți, sunt acuzată de fostul primar PSD (Diamante) că aş fi fost remunerată ilegal cu 2.500 euro într-un proiect european în care am implementat măsuri anticorupţie la Primăria Sectorului 1. Am respectat legea în cazul proiectului pe fonduri europene şi am contestat în instanţă raportul ANI”, a scris edilul de la Sectorul 1, Clotilde Armand.

  

Apropos, în acelaşi timp în care au schimbat judecătorii, “Noaptea ca hoții!”, m-au sunat de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 că se schimbă calitatea de suspect în inculpat (exact în timpul în care avocatul pleda în speța despre care v-am zis mai jos).

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Sindicatele din sănătate s-au întâlnit cu Ciucă și Ciolacu. Guvernul deblochează 14.000 de posturi din sistemul medical

Redacția

Vitali Klitschko le cere europenilor să nu îşi piardă încrederea în Ucraina

Redacția

La Palatul Primăverii din București, fosta reședință a soților Ceaușescu, domnește un kitsch fără limite

Redacția
Încarcă...