RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

JO 2020. Medalii de aur, ratări șocante, temperaturi ridicate și teste Covid pozitive în prima zi după deschiderea Jocurilor Olimpice

China a câștigat prima medalie de aur a Jocurilor Olimpice 2020 de la Tokyo, iar gazda Japonia a obținut și ea o primă medalie de aur, sâmbătă, în prima zi de competiții după deschiderea oficială a Olimpiadei. România are și ea o medalie, de argint, prin Ana Maria Popescu. Concursurile s-au desfășurat însă într-o atmosferă sufocantă, la propriu, relatează BBC.  

Sportivii s-au plâns de condițiile epuizante date de combinația supărătoare a temperaturii ridicate cu umiditatea. Mai mulți jucători de tenis au cerut ca meciurile să fie mutate mai târziu în cursul zilei.

Ana Maria Popescu aduce prima medalie pentru România

Scrimera română Ana-Maria Popescu a cucerit medalia de argint în proba individuală feminină de spadă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, sâmbătă, după ce a fost învinsă în finală de chinezoaica Yiwen Sun cu 11-10, prin „tuşa de aur”.

  

Reprezentanta noastră a pierdut dramatic, în prelungiri, şi a ratat pentru a doua oară titlul olimpic, după ce în 2008, la Beijing, a obţinut tot argintul.

„Sper ca de data asta să fie suficient, să nu mai fie ca data trecută când am pierdut aurul. Sper ca de data asta să fie mai bine şi să asigure un buget de bun simţ pentru viitorul scrimei româneşti”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

O nouă performanță pentru sportivii de la Vikings Gym Pașcani

Oana Cordoneanu

Păşcănenii care au participat la “Raliul prieteniei” din Bulgaria au primit diplome, cupe şi medalii pentru câştigarea unei probe speciale (Foto)

Ema Roman

Mesaj de mulțumire și susținere a sportului pășcănean din partea unui cetățean de onoare

Marius Parteni
Încarcă...