NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Liderul PNL Buzău intră în tabăra Cîţu. Avramescu: E timpul pentru o nouă generaţie de politicieni

„Sunt momente în viaţă când alegerile sunt cântărite în funcţie de şansele de câştig, dar există tot atât de multe momente când aleg cu orice risc în ceea ce cred, în ceea ce simt că mi se potriveşte, sau aleg «pe bune» pentru că mă încăpăţânez să cred că schimbările categorice, abrupte dar necesare sunt, în cele din urmă, câştigătoare.

Aleg să merg alături de echipa Florin Cîţu la alegerile interne ce vor avea loc în septembrie, pentru că aleg schimbarea, pentru că e timpul pentru o nouă generaţie de politicieni, pentru că echipa din jurul premierului promovează o perspectivă de dezvoltare a României care concordă viziunii mele.

Aşadar, oricât de diferită ar fi alegerea mea faţă de a altor colegi liberali din ţară, sau oricât de mult ar judeca unii sau alţii despre cum am ales, astăzi, să-mi orientez susţinerea, îmi asum decizia şi o argumentez pe baza unor factori fireşti pentru o competiţie.

Aleg, astăzi, programul în care cred şi care mi se potriveşte, aleg reforma politică liberală şi merg pe mâna schimbării de mentalitate şi de strategie politică. Aleg liber pentru libertatea de a alege liberalii viitorului! E timpul pentru alegeri asumate,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Căldura şi razele soarelui slăbesc noul coronavirus, relevă un studiu al Guvernului american

Redacția

Fostă pacientă la Suceava: Eu și alți pacienți am fost externați noaptea, fără să facem al doilea test. Diagnosticul a venit după

Redacția

Ludovic Orban: „Alegem preşedintele Partidului Naţional Liberal, nu distribuitorul de resurse pentru România Educată”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site