NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Emma Răducanu s-a oprit în sferturile turneului Transylvania Open: Păcat că nu am ocazia să joc împotriva Simonei Halep

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, campioana de la US Open, a fost învinsă fără drept de apel de ucraineanca Marta Kostiuk, cap de serie numărul şase, cu 6-2, 6-1, vineri seara, în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open (WTA 250), care are loc în BT Arena din Cluj-Napoca şi e dotat cu premii totale de 235.238 de dolari.

Răducanu (18 ani, 23 ani), a treia favorită, s-a înclinat în mai puţin de o oră (57 min) în faţa adversarei sale (19 ani, 55 WTA).

Emma Răducanu, al cărei tată este român, a greşit foarte mult în acest meci, în care a încercat să încheie punctele cât mai repede. Kostiuk a jucat cu multă ambiţie şi a ţinut să îşi demonstreze talentul în faţa unei adversare din aceeaşi generaţie, care a reuşit o performanţă remarcabilă.

Citiți și:
Simona Halep, în semifinalele turneului Transylvania Open, după o victorie categorică: A cedat doar două game-uri

  

Răducanu a făcut 7 duble greşeli, în timp ce Kostiuk a reuşit 4 aşi şi a comis 2 duble greşeli. Procentajele britanicei la serviciu au fost net inferioare în faţa adversarei. Dacă raportul mingilor direct câştigătoare a fost egal,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Doi sportivi din Topile, Ovidiu Cojocaru și Paul Popoaia, care fac parte din echipa națională de rugby se pregătesc pentru Europe Championship 2020

Redacția

AJF Iași a decis: CSM Old Boys – Locomotiva se rejoacă!

Marius Parteni

64 de premii obținute de elevii pășcăneni, la Olimpiada Sportului Școlar (DOC)

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site