RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

CTP, scurtă analiză după România – Islanda: „Căpriorul” Alibec, Hagi care „știe cu pucul” și mingea care sare ca din colțul mesei

Cristian Tudor Popescu a vorbit vineri seara, la Digi24, despre meciul naționalei de fotbal a României cu Islanda. Gazetarul a remarcat valoarea scăzută a celor mai mulți dintre jucători, Ianis Hagi fiind singurul care a fost lăudat de acesta. „Ianis Hagi este singurul care „știe cu pucul!”, punctează CTP. Nu același lucru îl poate spune despre „căpriorul” Alibec și despre jucătorii din care mingea „sare ca din colțul mesei”. Citiți o analiză scurtă a meciului România – Islanda, făcută în stilul binecunoscut de Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu: Am văzut meciul. Exista un banc cu o persoană care se văita… „vai, ce sete mi-e, vai, ce sete mi-e, vai, ce sete mi-e…”, și în sfârșit îi dă cineva să bea, și după aia spune „vai, ce sete mi-a fost, vai, ce sete mi-a fost, vai, ce sete mi-a fost…”. Acum trebuie să comentăm ca și cum ar fi ceva de comentat la ceea ce am văzut pe ecran.

Claudiu Pândaru: Iată imagini de aseară, meciul…

„Căpriorul selecționatei României”

Advertisements
Advertisements
  

Cristian Tudor Popescu: Da! Acesta este căpriorul, l-am văzut acolo pe căpriorul selecționatei României, domnul Alibec. Da, căpriorul… este foarte… sprinten… așa…, nu știu câte kilograme are.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cuba a plecat la Cupa Mondială de baseball din Mexic și s-a întors acasă fără jumătate de echipă

Redacția

Oțelul – CSM Pașcani 1-0! Urmează confruntarea cu Miroslava (Video)

Marius Parteni

Școala Iordache Cantacuzino s-a clasat pe primul loc la Festivalul Naţional de Minihandbal Piatra Neamţ

Oana Cordoneanu
Încarcă...