NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

CTP, scurtă analiză după România – Islanda: „Căpriorul” Alibec, Hagi care „știe cu pucul” și mingea care sare ca din colțul mesei

Cristian Tudor Popescu a vorbit vineri seara, la Digi24, despre meciul naționalei de fotbal a României cu Islanda. Gazetarul a remarcat valoarea scăzută a celor mai mulți dintre jucători, Ianis Hagi fiind singurul care a fost lăudat de acesta. „Ianis Hagi este singurul care „știe cu pucul!”, punctează CTP. Nu același lucru îl poate spune despre „căpriorul” Alibec și despre jucătorii din care mingea „sare ca din colțul mesei”. Citiți o analiză scurtă a meciului România – Islanda, făcută în stilul binecunoscut de Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu: Am văzut meciul. Exista un banc cu o persoană care se văita… „vai, ce sete mi-e, vai, ce sete mi-e, vai, ce sete mi-e…”, și în sfârșit îi dă cineva să bea, și după aia spune „vai, ce sete mi-a fost, vai, ce sete mi-a fost, vai, ce sete mi-a fost…”. Acum trebuie să comentăm ca și cum ar fi ceva de comentat la ceea ce am văzut pe ecran.

Claudiu Pândaru: Iată imagini de aseară, meciul…

„Căpriorul selecționatei României”

  

Cristian Tudor Popescu: Da! Acesta este căpriorul, l-am văzut acolo pe căpriorul selecționatei României, domnul Alibec. Da, căpriorul… este foarte… sprinten… așa…, nu știu câte kilograme are.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Campionat de fotbal şi şah la Paşcani

Oana Cordoneanu

Liga 3, etapa 3: CSM Pașcani pierde la limită în deplasarea de la Fălticeni!

Marius Parteni

Cupa Societăților la Fotbal și Olimpiada Sportului Școlar se dispută sâmbătă la baza CSM Pașcani

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site