NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Iubitorii de circ vor avea, începând de mâine, pe ce să-și cheltuie banii! (Galerie FOTO)

Circul italian „Acquatico Bellucci” a ajuns în orașul nostru.

 

Pășcănenii sunt așteptați să participe la 4 spectacole, care vor avea loc pe durata a două zile: mâine, 28.05.2013, respectiv poimâine, 29.05.2013, de la orele 16.30, respectiv orele 19.00, pe Stadionul Municipal (cel de zgură).

  

Spectacolul promite să fie unul diferit de circul tradițional, îmbinând teatrul cu numerele de circ într-un eveniment ce se vrea a fi unul spectaculos și interesant atât pentru tineri, cât și pentru adulți.

Prețul biletelor variază. Pentru scaunele poziționate în față biletele costă 40 de lei pentru adulți și 35 de lei pentru copii, iar pentru cele poziționate în spate biletele costă 35 de lei pentru adulți și 30 de lei pentru adulți.

Cu toate acestea, membrii echipei de circ vor împărți pe parcursul acestei două zile fluturași prin oraș, care vor permite oricărui pășcănean să asiste la spectacol însoțit de un copil pentru costul unui singur bilet.

Circul italian a ajuns să fie cunoscut în întreaga țară datorită participării la emisiunea „Serviți, vă rog!”, difuzată de postul ProTV, toți artiștii prezenți în spectacol fiind absolvenți ai Academiei de Circ din Italia.

E prima dată când venim în Pașcani și suntem fericiți. E un spectacol cu totul altfel, cu atracții de circ, animale acvatice și povești cu pirați.”, ne-a declarat Sandy Medini, coregrafa spectacolului.  

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Weekend de intervenție pentru pompierii pășcăneni! Tone de deșeuri arse. Proiectil ridicat de pe un teren din Oboroceni

Ema Roman

Autoritățile fac cercetări în cazul decesului micuțului de 7 ani de la Liceul ”Nicolae Iorga”!

Marius Parteni

Tânăr din Todirești, dus la muncă în Germania, apoi bătut și abandonat. Mobilizare pe facebook pentru a-l ajuta

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site