NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Investițiile sunt în pericol după ce municipiul Pașcani a primit de la Guvern doar 400.000 de lei din cei 5.000.000 de lei solicitați

Primăria municipiului Pașcani se apropie de un faliment răsunător  din perspectiva finanțării investițiilor propuse. Guvernul României a dat la rectificarea bugetară o sumă infimă municipalității, puțin peste 400.000 de lei, adică nici măcar 100.000 de euro.

 

Banii guvernamentali nu ajung pentru finanțarea cheltuielilor salariale până la finalul anului, astfel că șefii municipalității se află într-o situație dificilă, mai ales că primarul Dumitru Pantazi a solicitat 5.000.000 de lei și primit mai puțin de 10% din această sumă.

Despre investițiile promise de către edili nici măcar nu se poate pune problema, deoarece sumele aflate în bugetul local la acest capitol sunt insuficiente chiar și pentru achiziționarea și montarea de centrale termice la unitățile de învățământ din Pașcani.

Cu toate acestea, viceprimarul municipiului, Gabriela Nedelcu, susține că situația este sub control și că investițiile vor fi demarate și finalizate cu bani de la bugetul local sau din alte surse de finanțare, însă fără a le menționa.

Advertisements
Loading...

Related posts

Inspecții la bazele de deszăpezire. Drumarii promit intervenții mai prompte pe drumurile județene din zona Pașcani

Marius Parteni

La judeţ s-a votat cel mai mare buget din toate timpurile. A trecut ca prin brânză!

Redacția

Ministrul propus la Agricultură este președintele companiei Cotnari

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site