NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Investițiile sunt în pericol după ce municipiul Pașcani a primit de la Guvern doar 400.000 de lei din cei 5.000.000 de lei solicitați

Primăria municipiului Pașcani se apropie de un faliment răsunător  din perspectiva finanțării investițiilor propuse. Guvernul României a dat la rectificarea bugetară o sumă infimă municipalității, puțin peste 400.000 de lei, adică nici măcar 100.000 de euro.

 

Banii guvernamentali nu ajung pentru finanțarea cheltuielilor salariale până la finalul anului, astfel că șefii municipalității se află într-o situație dificilă, mai ales că primarul Dumitru Pantazi a solicitat 5.000.000 de lei și primit mai puțin de 10% din această sumă.

Despre investițiile promise de către edili nici măcar nu se poate pune problema, deoarece sumele aflate în bugetul local la acest capitol sunt insuficiente chiar și pentru achiziționarea și montarea de centrale termice la unitățile de învățământ din Pașcani.

Cu toate acestea, viceprimarul municipiului, Gabriela Nedelcu, susține că situația este sub control și că investițiile vor fi demarate și finalizate cu bani de la bugetul local sau din alte surse de finanțare, însă fără a le menționa.

Advertisements
Loading...

Related posts

Prest Serv Apa nu mai intră în insolvență, se dizolvă!

Răzvan Grecu

Bucurie pentru cei mici! A fost deschis primul patinoar din Pașcani

Irina Gherasim

Păţaniile luncaşului care de 25 de ani luptă împotriva sistemului, pentru un hectar de teren. Iată ce a păţit pentru că a contestat privatizarea CAP Lunca

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site