NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Un grup de elevi de la Colegiul „Sadoveanu” participă la concursul național Euroscola

Un grup de 24 de elevi de la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” din Pașcani participă la concursul național Euroscola. Tema proiectului lor este „Educația schimbă vieți!”.

 

Activitățile pe care elevii le vor desfășura în cadrul proiectului sunt: Pașcani- Europa, unde vor analiza rolul minorităților stabilite în Pașcani, Știați că…, unde vor prezenta aspecte inedite și pe care le vor transmite celor interesați de campania lor, Vizite de lucru, unde vor prezenta rezultatele obținute după ce vor face cercetări pe teren și Educație prin teatru, unde vor încerca să descrie munca maeștrilor scenei. Profesorii coordonatori sunt Cășăriu Angela și Preutu Mărioara.

Euroscola este un concurs național prin care tinerii sunt informați despre procesul de integrare europeană. Acesta reunește anual 500 de elevi din din toată Uniunea Europeană și este organizat la Strasbourg de mai multe ori pe an. 

Advertisements
Loading...

Related posts

O asociație din Pașcani și biblioteca din Târgu Frumos premiate cu calculatoare

Diana Marcu

Primăria susține că școlile sunt pregătite pentru noul an școlar. La Blăgești și Gâștești nu sunt grupuri sanitare funcționale. Sala de Sport de la școala I. Cantacuzino este închisă!

Marius Parteni

Încă o clasă step by step la liceul Nicolae Iorga din Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site