NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șoseaua de centură a Sucevei a fost dată în trafic

Dupa 11 ani, lucrarile la soseaua de centura a Sucevei au ajuns la final. Cei 12 kilometri de drum au fost inaugurati sambata, in în prezența ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, a directorului general al DRDP Iași, Ovidiu Mugurel Laicu, a prefectului de Suceava, Mirela Adomnicăi.

 

  

DRDP Iași a semnat ordinul de execuție a lucrărilor în toamna anului trecut, în urma atribuirii contractului către asocierea de firme câștigătoare a licitației, compusă din Autotehnorom SRL (lider), SC Operational Autoleasing SRL, SC OPR Asfalt SRL, Obras Publicas Y Regadios SA, SC Florconstruct SRL și SC Calcarul SRL. Contractul are o valoare de 61,2 milioane lei, fără TVA, termenul inițial estimat pentru finalizarea lucrărilor fiind de 9 luni, în funcție de condițiile meteo.

Ministrul a apreciat seriozitatea constructorului, precum și faptul că acesta a reușit să se încadreze în termenele asumate, în ciuda faptului că lucrările au fost serios întârziate din cauza ploilor abundente din primăvara și vara acestui an.

La momentul dării în trafic a VO Suceava, la intrarea dinspre Fălticeni constructorul mai avea de pus la punct unele finisaje la elemente ce țin de siguranța circulației, însă fără a perturba traficul rutier, cu promisiunea că aceste lucrări vor fi finalizate în perioada imediat următoare.

 

sursa www.telem.ro

Advertisements

Related posts

Pe lista orașelor ce ar fi fost atacate de SUA în cazul unui război nuclear se afla și Pașcani

Redacția

Modificări în regulamentul de furnizarea a serviciului de apă-canal! Dacă stai la casă și uzi gazonul ai putea să plătești doar apa, nu și canalizarea!

Răzvan Grecu

Pașcani, 25 aprilie: Ședință ordinară de Consiliu Local (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site