RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Investitie aberanta a ISJ Suceava. Sediu de 2 mil. EUR pentru cadre didactice in varful unui deal, fara acces la utilitati


Iata o noua marturie despre ineficienta si lipsa de viziune a autoritatilor romane, renumite pentru tot soiul de investitii aberante.

  

 

Inspectoratul Scolar din Suceava, de exemplu, a investit doua milioane de euro in noua cladire a Casei Corpului Didactic. Toate ar fi bune daca locul in care ar trebui sa se formeze dascalii nu ar fi amplasat in varful unui deal, fara acces la drumurile publice sau la utilitati.

Comuna Scheia, judetul Suceava. In varf de deal sta parasita ceea ce ar fi trebuit sa fie mandria Inspectoratului Scolar Suceava: noua Casa a Corpului Didactic, o constructie inceputa in 2010, in prezent parasita.

Cezar Anutei, purtator de cuvant Inspectoratul Scolar Judetean Suceava: “Locatia nu este ‘meritul’ conducerii actuale si nu pot sa va dau un raspuns.”

Investitia a fost aprobata in 2009. Locul a fost ales de fostul director, care acum nu vrea sa explice de ce a ales un teren fara acces la drumurile publice sau utilitati. Au trecut 6 ani de la prima caramida si cladirea nu seamana deloc cu cea din schite.

Citiți articolul integral pe StirileProTV.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Viaţa de film a actriţei Alice Cocea. Trei bărbaţi s-au sinucis din dragoste pentru frumoasa blondă numită „femeia vampă

Redacția

Un vechi cântec patriotic românesc, fost imn al României în perioada 1975-1977, a ajuns imnul Albaniei

Redacția

Ingredientele din bucătărie care vă pot ajuta în lupta împotriva cheliei. Usturoiul, ghimbirul sau ardeiul iute, pe alimentelor-minune

Redacția
Încarcă...