NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Întrevedere Ciucă – Houlin Zhao (UTI). Ce au discutat cei doi

Premierul Româniaiei a discutat joi seară cu secretarul general al Uniunii Internaționale de Telecomunicații, Houlin Zhao, pe tema dezvoltării industriei IT și a comunicațiilor.

Nicolae Ciuca si Houlin Zhao FOTO Gov jpg

Secretarul general al UTI și premierul Nicolae Ciucă FOTO Gov.ro

În întâlnirea mea cu @ITUSecGen, Houlin Zhao, am mulțumit pentru sprijinul acordat în pregătirile pentru ITUPP-22 la București. România va face tot posibilul pentru a se asigura că va fi un eveniment de referință Conferința,cu decizii care au un impact pozitiv asupra dezvoltării sectorului IT&C”, se arată în mesajul liderului de la Palatul Victoria. 

Advertisements
  

Uniunea Internațională de Telecomunicații (ITU) este agenția specializată a Națiunilor Unite pentru tehnologiile informației și comunicațiilor (TIC). Conferința Plenipotențiară (PP), cel mai înalt organism de elaborare a politicilor al UIT, se întrunește o dată la patru ani pentru a stabili politicile generale ale Uniunii, pentru a adopta planurile strategice și financiare pe patru ani și pentru a alege echipa de conducere a organizației, statele membre ale Consiliul și membrii Comitetului pentru Regulamente Radio. Următoarea Conferință (PP-22) va avea loc la București,

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Covid-19: OMS Europa avertizează că urmează o toamnă și o iarnă „dificile”

Redacția

Lucian Bode: Reconstrucţia instituţională a Academiei de Poliţie este de neoprit

Redacția

Ludovic Orban dă peste nas echipei Cîţu: Asta cu pâra pe la alte guverne nu e normal

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site