RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Inteligența artificială: Axel Springer semnează un acord financiar cu Microsoft: „Va schimba modul de consum online”

Grupul german Axel Springer, editorul tabloidului Bild, a anunțat luni că își aprofundează parteneriatul cu editorul de software Microsoft în domeniul inteligenței artificiale, primind o plată în schimbul punerii la dispoziție de conținut, potrivit AFP.

Inteligenta artificialaFoto: Shutterstock

Parteneriatul prevede că „Axel Springer va colabora cu Microsoft pentru a testa experiențe inovatoare de chat bazate pe inteligență artificială, în care utilizatorii pot fi informați și interacționa cu conținutul jurnalistic al Axel Springer”, potrivit unui comunicat de presă.

  

Această punere la dispoziție de conținut pentru produsele Microsoft va aduce companiei Axel Springer un comision, care nu este specificat în comunicatul de presă.

În plus, va fi extinsă colaborarea existentă pe proiecte de inteligență artificială, cum ar fi asistentul Hey_ AI, alimentat de serviciile cloud Azure OpenAI.

„Această nouă generație de inteligență artificială transformă aproape fiecare aspect al muncii și al vieții, inclusiv modul în care oamenii caută și consumă conținut online”, a comentat Satya Nadella, CEO al Microsoft.

Aceste parteneriate în domeniul AI „sunt esențiale pentru păstrarea și promovarea jurnalismului independent și a unui peisaj media înfloritor”, a declarat Mathias Döpfner, CEO al Axel Springer.

Microsoft și Axel Springer colaborează de mai bine de 15 ani,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ludovic Orban anunță că va candida la prezidențiale

Redacția

Wizz Air anunță reducere de 30% pentru bilete către orice destinație

Redacția

Florin Cîțu ar fi acceptat de USR pe un post într-un guvern condus de Dacian Cioloș, admite Dan Barna / „Este decizia celor de la PNL cum își vor propune echipa guvernamentală dacă ajungem în etapa aceea”

Redacția
Încarcă...