NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Încă un an fără marcaje rutiere pe DJ 208, de la Mircești – Pașcani – Lespezi

De ce lipsește marcajul rutier de pe drumul județean 208, Mircești – Pașcani – Lespezi? Aceasta este o întrebare la care foarte mulți șoferi, care utilizează această rută, așteaptă un răspuns din partea autorităților responsabile.

Numai în ultimul timp, zeci de șoferi ne-au sesizat la redacție condițiile extrem de grele în care se desfășoară traficul rutier pe timp de noapte. Lipsa marcajelor este marea problemă. Practic, noaptea, cu greu poți anticipa mijlocul drumului și marginea părții carosabile.

  

Reporterii noștri au contactat instituția în subordinea căruia se află acest sector de drum. Este vorba despre Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor. Daniel Minciună, directorul acestei instituții, susține că drumul încă se află sub administrarea autorității care a asigurat finanțarea lucrărilor. Mai exact a celor de la Agenția de Dezvoltare Nord – Est. Abia anul viitor se va efectua recepția finală. „Marcajele de pe DJ 208, de la Lespezi-Pașcani, Pașcani-Mircești, anul acesta expiră perioada de supraveghere ADR N-E, pentru că au fost finanțate din fonduri europene. În 2016, după recepția finală, vom intra într-un program în care vom include și acest tronson de drum pentru marcaje rutiere. Nu am putut interveni până acum, dar anul viitor l-am luat deja în program”, ne-a declarat directorul DJADP, Daniel Min­ciună.

Ultima dată când au fost realizate marcaje rutiere pe acest sector de drum a fost în anul 2011, când s-a dat în folosință. De atunci și până în prezent, constructorul care a realizat investiția nu a refăcut marcajul în niciun an.   

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Consilierii locali chemați în ședință extraordinară pentru a respinge o plângere formulată de A.R.S.A.C.I.S.

Răzvan Grecu

Licitație pentru atribuirea serviciilor de pază pentru piața vale

Marius Parteni

Comunicat de presă : Protest la Parchetul Pașcani împotriva OUG pe legile justiţiei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site