NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Jitaru a făcut o concesie! Declarațiile de avere și CV-urile primarului și viceprimarului au fost făcute publice!

A fost nevoie de presă pentru ca secretarul general Irina Jitaru să-și îndeplinească îndatoriile. După ce NewsPascani.com a scris ieri că aceasta nu a publicat pe site-ul municipalității declarațiile de avere ale primarului Marius Pintilie și viceprimarului Cristian Rățoi, astăzi, pe portalul instituției acestea au fost publicate.  Nepublice au rămas în schimb declarațiile de avere ale consilierilor locali, care aveau termen limită de depunere 27 noiembrie 2020.

Conform unor informații din Primărie, cei care se ocupă de publicarea acestor documente spun că au termen de 30 de zile de la data depunerii declarațiilor, pentru a le publica.

Primarul Marius Pintilie și-a depus declarația de avere pe 13 noiembrie, iar viceprimarul Cristian Rățoi pe 11 noiembrie anul curent. De altfel, în conferința de presă ce a avut loc ieri, primarul Marius Pintilie a explicat că el și-a depus declarația de avere și că același lucru l-au făcut și o pare dintre consilierii locali.

„Eu mi-am depus, o parte dintre consilieri și-au depus. Nu am urmărit dacă a depus toată lumea CV-urile”, a explicat primarul Pintilie.

  

Tot astăzi, pe site-ul municipalității au fost publicate și CV-urile primarului și viceprimarului, semn că și acest aspect a fost neglijat de cei care au sarcina să actualizeze aceste informații.

Advertisements

Related posts

Proiect OUG: Spitalul CF Paşcani a trecut la Transporturi

Redacția

Buziaș, stațiune balneară cu izvoare cu apă termală

Redacția

Primele audiențe din 2014. Zeci de pășcăneni la ușa primarului pentru a rezolva problema abonamentelor la transportul în comun local

Răzvan Grecu
Încarcă...