NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

În primele 9 luni ale anului 2012-14 persoane decedate în accidente rutiere în Pașcani și comunele arondate

De la începutul acestui an și până la ora actuală au avut loc un număr de 63 accidente rutiere, atât în Pașcani cât și comunele arondate. Potrivit conducerii Biroului de Poliție Rutieră Pașcani, comisar Costel Spânu, numărul se află în scădere cu 7 cazuri, dar procentul victimelor care au avut de suferit în urma accidentelor a crescut.

Advertisements

 

„În aproape jumătate din numărul total de cazuri au fost accidente grave, în care au decedat 14 persoane, 29 persoane au fost rănite grav iar alte 8 persoane rănite ușor. Tot în această perioadă s-au aplicat un număr de 12 179 contravenții în valoare de 1 796 008 lei. De asemenea au fost reținute 399 permise, în primele nouă luni a acestui an, pentru diferite încălcări ale legii. Principala cauză a accidentelor rutiere rămân pietonii care nu se asigură cum ar trebui atunci când se angajează la traversarea străzii. Alte cauze sunt neacordarea de prioritate, neadaptarea vitezei legale, bicicliștii, etc”, ne-a declarat comisarul șef al Biroului de Poliție Rutieră Pașcani, Costel Spânu.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Accident mortal la Bălţaţi. O bătrână de 60 de ani, ZDROBITĂ de un TIR

Redacția

Cum sunt hărţuiţi şi bătuţi pădurarii de hoţii de lemne. „Dau 400-500 de mii de euro şi te bag în pământ şi îţi pun cruce“

Redacția

O femeie din Ruginoasa acuză că a fost sechestrată şi bătută de un bătrân de 89 de ani

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site