RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

A fost desemnat succesorul lui Vasile Zacornea la Serviciul Permise şi Înmatriculări

Inspectorul principal de poliţie Ştefan Grecu a fost numit temporar la conducerea Serviciului public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Iaşi. Urmează să fie organizat un concurs pentru ocuparea acestei funcţii. Ea a devenit vacantă în urma pensionării cms.şef Vasile Zacornea. Ştefan Grecu este unul dintre examinatorii candidaţilor la obţinerea permiselor auto.

Vasile Zacornea şi-a depus dosarul de pensionare la începutul anului, la scurt timp după ce îşi reluase activitatea de examinator. El şi-a pierdut pentru două luni această calitate după ce, la rândul lui, a rămas fără permisul de conducere.

„Ziarul de Iaşi“ a relatat că, în seara zilei de 11 octombrie 2020, şeful serviciului ieşean a fost găsit în trafic conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. El a justificat atunci alcoolemia de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat prin faptul că a băut trei sticle de cidru. „Nu credeam că de la trei sticle de cidru voi fi afectat, nici prin cap nu mi-a trecut“, a declarat Vasile Zacornea pentru

ziaruldeiasi.ro

  

Related posts

Iași: Percheziții la persoane bănuite de pornografie infantilă, viol și trafic de minori

Redacția

Pericol pentru şoferi la calea ferată de la Blăgeşti!

Ema Roman

Acţiune la Tg. Frumos pentru depistarea persoanelor date în urmărire

Răzvan Grecu
Încarcă...