NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un pășcănean ajuns la spital a susținut că a fost accidentat de o mașină de gunoi

Căutatul prin gunoaie are și riscuri. Un pășcănean a ajuns ieri seară în Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului acuzând dureri la cap și în zona toracică. El a declarat că ar fi fost agățat de o mașină de gunoi. Incidentul s-a petrecut ieri seară pe strada Dragoș Vodă.

 

  

 Victima, Codreanu Remus, de 29 de ani, a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență cu un echipaj de la Ambulanță. I s-a întocmit o foaie de zi și a fost internat la secția de Chirurgie.

Cele relatate de victimă nu sunt încă confirmate. La Poliție Pașcani nu este nici o plângere în acest sens. De asemenea incidentul nu este catalogat nici măcar unul rutier. Eduard Dumea, directorul Eco Salubritate, susține că din cele relatate nu poate fi vorba despre utilaje ale societății pe care o conduce. Acesta susține că la ora producerii incidentului utilajele societății erau garate în curtea unității.

 

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Muncitorii de la Catedrala “Pogorârea Sfântului Duh” trudesc din zor pentru a realiza un acoperiș provizoriu care să protejeze interiorul clădirii de intemperii

Ema Roman

Oferta locurilor de muncă disponibile în Pașcani, în perioada 18.04.2018-25.04.2018 (DOC)

Oana Cordoneanu

APEL UMANITAR! Una dintre victimele accidentului de autocar din Brașov are nevoie de SÂNGE

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site