NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Iata cate locuri scoate la concurs Universitatea Cuza, la sesiunea de toamna a admiterii

În perioada 5-7 septembrie 2016 vor avea loc înscrierile pentru ciclurile de licenta si masterat la Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi, la facultatile si specializarile la care au ramas locuri disponibile dupa admiterea din iulie.   

În total, vor fi scoase la concurs392 locuri la buget pentru ciclul de licenta si 445 locuri la buget pentru ciclul de master. Facultatea de Drept a UAIC este singura facultate la care, deoarece s-au ocupat toate locurile în sesiunea precedenta, nu se va organiza concurs de admitere nici pentru ciclul de licenta si nici pentru cel de masterat. De asemenea, pentru licenta nu se va organiza admitere nici la Facultatea de Educatie Fizica si Sport (FEFS) si nici la Informatica. 

Advertisements

“Candidatii români de pretutindeni – din Republica Moldova pentru ciclul de licentavor avea la dispozitie cinci locuri la buget cu bursa, patru locuri fara bursa si 22 locuri cu taxa. Candidatii de etnie rroma pot ocupa unul dintre cele 19 locuri la buget si 11 locuri la taxa care le sunt alocate pentru aceasta sesiune de admitere, pentru ciclul de licenta. Informatii detaliate privind admiterea la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi pot fi gasite pe site-ul dedicat admiterii: admitere.uaic.ro”, arata oficialii de la Cuza. 

  

Sursa: bzi.ro

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Lucrările de reparații la strada Grădiniței vor fi reluate în maxim două săptămâni de zile

Redacția

Delegaţie de la Paşcani, în vizită la fraţii de peste Prut! Se sărbătoreşte hramul oraşului Ialoveni

Ema Roman

O societate comercială din Pașcani a consumat 3 mc de apă, dar a fost pusă să plătească o sumă mult mai mare!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site