NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Grădiniță nouă pentru copiii din Pietrosu

Chiar dacă în ultimii ani mai mult s-a dărâmat decât s-a construit în România, există şi excepţii, cum este cazul comunei Tătăruși, unde se investeşte pentru binele cetăţenilor. O grădiniţă nou – nouţă este gata să-şi primească prichindeii.

Construcția are trei săli de clasă și este amplasată lângă școala din satul Pietrosu, iar din luna septembrie va fi dată în folosință. Investiția are o valoare de 700.000 lei, majoritatea bani de la bugetul local.

„Grădinița cu trei săli de clasă din satul Pietrosu este un obiectiv al administrației locale început acum 6 ani de zile.  A primit finanțare foarte puțină de la Guvernul României prin Ministerul Educației, am susținut din resure proprii lucrările. Va fi dată în folosință la începutul anului școlar. Învățământul din Tătăruși reprezintă pentru noi o componentă importantă și în fiecare an am reușit să modernizăm și să reabilităm câte o locație. Anul trecut am dat în folosință Școala cu clasele I-VIII, o investiție prin Banca Europeană de Investiții”, ne-a declarat Costel Iosub, primar localitatea Tătăruși.  

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Decizie aberantă a consilierilor din Răchiteni care afectează mediul de afaceri. Taxă de utilizare a drumurilor pentru mijloacele ce depășesc 16 tone

Marius Parteni

Concurs pentru funcția de administrator public la Primăria Cristești

Redacția

Ziua Națională a României sărbătoriă în comunele din zona Pașcaniului (FOTO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site