NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Zile de foc pentru pompierii pășcăneni! Incendii la Blăgești, Tătăruși și Stolniceni-Prăjescu

Locuințele mai multor familii  le-au fost distruse în plină iarnă, din cauza unor incendii, iar meteorologii anunță vreme deosebit de rece, în această perioadă, cu temperaturi extrem de scăzute.   Majoritatea evenimentelor s-au produs din cauza coșurilor de fum necurățate de funingine.  

În data de 12.02.2021, ora 15:30, echipaje din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit în municipiul Pașcani, suburbia Blăgești, judeţul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință individuală. În urma incendiului au ars aproximativ un metru pătrat de tavan, aproximativ 50 kilograme de materiale textile, funinginea depusă pe pereții interiori ai coșului de fum și s-au degradat aproximativ 4 metri pătraţi de acoperiș, 15 metri pătraţi de tavan, 150 metri pătraţi de materiale textile, precum și diverse elemente de mobilier și electrocasnice. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum deteriorat

În data de 13.02.2021, ora 11:51, echipaje din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit în localitatea Iorcani, comuna Tătăruși, judeţul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință individuală. În urma incendiului au ars funinginea din coșul de fum și aproximativ un metru pătrat de scândură. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum necurățat de funingine.

În data de 13.02.2021, ora 00:47, echipaje din cadrul Secției de Pompieri Pașcani, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Tătăruși, au intervenit în localitatea Pietrosu, comuna Tătăruși, judeţul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă a unei locuințe individuale. În urma incendiului au ars aproximativ 40 metri pătraţi de acoperiș din tablă pe astereală din lemn, aproximativ 50 kilograme de materiale textile și s-au degradat centrala termică, aparatele electrocasnice, elementele de tâmplărie, un boiler și 10 kilograme de materiale textile. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul căzut din sisteme de încălzit.

  

În data de 13.02.2021, ora 13:53, echipaje din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit în localitatea Cozmești, comuna Stolniceni – Prăjescu, judeţul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință individuală. În urma incendiului au ars funinginea din coșul de fum și aproximativ 0,5 metri pătraţi de scândură. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum necurățat de funingine.

În data de 14.02.2021, ora 16:32, echipaje din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit în localitatea Cozmești, comuna Stolniceni-Prăjescu, judeţul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință individuală. În urma incendiului a ars funinginea de pe pereții coșului de fum și s-a degradat mijlocul de încălzire. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum necurățat de funingine.

Advertisements

Related posts

Elevii Școlii Cozmești – „mesageri ai comorii neamului românesc”, într-un proiect educațional județean

Ema Roman

Hârtoape: Obiecte de patrimoniu, unicat, dispărute fără urmă din muzeu

Redacția

Lansare de carte la Miroslovesti

Redacția
Încarcă...