RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
PoliticăUncategorized

Gorghiu, despre ordonanța privind energia: Dacă sunt scăpări, introducem amendamente cu acordul coaliției

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, susţine că ordonanţa privind energia va fi amendată în Comisia de resort “dacă sunt scăpări” în actul normativ, dar modificările vor fi făcute doar cu acordul coaliţiei de guvernare.

Alina Gorghiu FOTO Facebook

Gorghiu susţine că ordonanţa privind energia va fi amendată în Comisia de resort FOTO: Facebook

„Ştiţi că toată lumea a agreat acel text (…) Dacă sunt însă lucruri care în urma dezbaterilor publice, în urma intervenţiilor venite din piaţă, şi constatăm că ne-au scăpat lucruri şi că trebuie făcute amendamente, cu mare plăcere. La noi termenul de raport, dacă nu mă înşel, pe această ordonanţă este după jumătatea lunii septembrie. Dar nu vom susţine amendamente care nu sunt agreate în coaliţie. Eu cred că discuţiile ample cu specialiştii, cu acel Comitet interguvernamental, din care a făcut parte şi ANRE şi Ministerul Energiei şi al Finanţelor şi toată lumea avizată, şi specialiştii, acele dezbateri au avut rostul lor”, a afirmat Gorghiu, luni, la Senat.

  

Potrivit senatorului PNL,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Sistemul Hidrotehnic Independent Pascani scoate la concurs (1)

Redacția

Alexe despre Blocul Democratic: „Îl invit pe domnul Pantazi să lipească afișe cu domul Marius Pintilie în 2024, dacă vom fi în alianță. El își dorește să meargă la Parlament”

Răzvan Grecu

WIZZ AIR inaugurează vineri, pe 1 iulie, baza de la Iași. Sunteți așteptați!

Redacția
Încarcă...