RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
MagazinMonden

Ghid scurt pentru explorarea și vizitarea Deltei Dunării, cel mai bine păstrat secret al Europei

Excursiile cu barca în Delta Dunării vă vor ajuta să vizitați locurile turistice de top din Delta Dunării, precum Letea, Sf. Gheorghe și Sulina.

Alege excursii in Delta Dunarii cu Nearchus NauticTour ca să vizitezi ultimul loc natural virgin din Europa, un paradis pentru orice pasionat de birdwatching!

Delta Dunării este un sit natural de importanță mondială

Delta Dunării este un sit natural de importanță mondială, cu o biodiversitate bogată și gazdă a peste 400 de specii de păsări.

Delta Dunării este una dintre cele mai importante zone umede din Europa și cea mai mare zonă umedă din România. Zona găzduiește multe specii pe cale de dispariție, inclusiv castorul european, vidrele și vulturul cu coadă albă.

  

Făcând excursii cu barca cu un operator de turism cu barca din Delta Dunării precum Nearchus NauticTour este cea mai bună modalitate de a vă bucura de un weekend relaxant cu familia și prietenii.

Puteți chiar să negociați să aveți întreaga barcă doar pentru dvs. și familia dvs., dacă sunteți atât de înclinat.

Ce să faci în Delta Dunării?

Delta Dunării este o zonă umedă din România. Este una dintre cele mai importante zone pentru păsări din Europa. Delta găzduiește, de asemenea, multe specii de plante și animale, printre care barza albă rară și barza neagră.

În deltă sunt și două plante carnivore: vidra de mlaștină și aldrovanda. Iată cel mai mare potențial al plantelor medicinale: aproximativ 195 de specii.

Cele mai mari păsări de pradă din Delta Dunării sunt Pelicanul cretan, a cărui anvergură a aripilor ajunge la 3,2 metri (10 picioare și 6 inchi) și Vulturul cu coadă albă, cu anvergura aripilor de până la 2,5 metri (8 picioare și 3 inci).

Iată pelicanul creț:

Există multe activități pe care le puteți face în timp ce vă aflați în Delta Dunării, cum ar fi vizitarea uneia dintre numeroasele rezervații naturale sau efectuarea unui tur cu barca cu Nearchus NauticTour Mahmudia pe unul dintre lacurile care fac parte din deltă.

Dar permiteți-mi să vă spun mai multe despre ce puteți vedea acolo:

  • Letea este renumită pentru caii sălbatici, ultimul loc din Europa unde sunt mai sunt.

Sursa https://ecj5ptyofxt.exactdn.com/wp-content/uploads/Cai-salbatici-alergand-liberi-Padurea-Letea-Informatii-si-imagini-din-Delta-Dunarii-1024×683.jpg?lossy=1&ssl=1

  • Bucurați-vă de priveliștea unde Marea Neagră sărată se întâlnește cu Dunărea!

https://excursii-in-delta-dunarii.ro/wp-content/uploads/2022/01/Gura-portitei-varsare-Delta-Dunarii-in-Marea-Neagra-cu-excursii-in-delta-nautictour- la scară.jpg

Stergeți de praf acele undițe de pescuit, veți avea nevoie de ele!

În apele Deltei se află cel mai mare pește de apă dulce din lume: codul (Huso huso). Codul este un pește care poate trăi până la 100 de ani și poate fi uriaș.

Cel mai mare pește prins în Delta Dunării a fost un cod cu o greutate de 882 kg (1944.477 de lire sterline) în 1980 la Sfântu Gheorghe.

Ce zici de asta pentru o expediție de pescuit?

Noi îți putem asigura transportul la orice obiectiv turistic din Delta Dunarii, dar pentru siguranță te invităm să ne suni la 0760 474 738 ca să vezi ce posibile reduceri ai putea primi.

Acum, pentru călătorii mai convenționale, puteți vizita…

Caraorman- Fostul sat al piraților este un obiectiv de neratat!

In Delta sunt singurele paduri de nisip din Romania, padurea Letea si padurea Caraorman. Există liane de până la 25 de metri lungime.

Sulina- un obiectiv de neratat în orice excursie in Delta Dunarii

Să vă spun mai multe despre celebrul cimitir din Sulina:

Există un loc în Cimitirul Sulina unde tinerii care vor să se căsătorească schimbă inele. Sunt atrași de o legendă, așa că stau lângă mormântul a doi îndrăgostiți Margaret Ann Pringle și William Webster îngropați acolo, pentru că ei cred că dragostea lor va dura, la fel ca și a logodnicilor lor care și-au găsit sfârșitul îmbrățișat.

Printre sutele de morminte, există două cruci funerare, mai neobișnuite pentru noi. Acolo, conform poveștilor, sunt îngropați doi tineri care și-au dorit să fie împreună.

Pentru că părinții lor nu au fost de acord ca ei să se căsătorească, cei doi s-au aruncat în apă pentru a rămâne împreună pentru totdeauna

Cu toate acestea, lucrurile stau cu totul altfel, iar povestea reală este scrisă pe cele două plăci. De altfel, tânărul era un ofițer care și-a luat logodnica cu el în călătorie, pentru că legea o permitea.

Nava a eșuat, cei doi au murit și au fost îngropați la Sulina. Pentru că iubesc poveștile de dragoste, îndrăgostiții preferă legenda și refuză să creadă că realitatea a fost alta, așa că își mărturisesc dragostea veșnică lângă mormintele celor doi.

Cum să ajungi în Delta Dunării?

Pentru a ajunge în Delta Dunării, trebuie doar să mergeți la Mahmudia, la 30 de minute de Tulcea, și gata!

Puteți să stați în localurile locale, sugestia noastră fiind Casa TEO Mahmudia, și să faceți cu noi tururi scurte sau lungi cu barca, pentru a vă bucura de priveliște în cele mai curate bărci din tot județul.

Deoarece există atât de multe tipuri diferite de animale și păsări, întrebarea este – Câte specii nedescoperite există pentru a vă bucura? Cât timp liber ai pentru o vacanță cu adevărat diferită?

Așa că alegeti excursii in Delta Dunarii cu Nearchus NauticTour, care oferă plimbări cu barca din Mahmudia și pot fi contactați folosind site-urile lor, https://excursii-in-delta-dunarii.ro/ și http://nautictour.ro/

Rezervă-ți locul folosind

Ne vedem în curând !

Related posts

Flash interviu Zilele Municipiului Pașcani 2022: Mihai Dolhăscanu (VIDEO)

Redacția

Sfaturi pentru a alege cârligele de perete și suporturi de haine potrivite

Redacția

5 SECRETE pentru mamici: Cum distrezi un bebelus cand plange

Redacția
Încarcă...