RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Gest impresionant făcut de consilierii locali din Valea Seacă, la propunerea unui profesor

Consilierii locali din Valea Seacă au făcut un gest frumos, menit să bucure elevii eminenţi ai şcolii din localitate. Totul a pornit la iniţiativa profesorului George Neamţu, administratorul Primăriei Valea Seacă.

 

 

  

Așa cum s-a mediatizat  în ședința din decembrie a Consiliului Local Valea-Seacă, s-a hotărât premierea tuturor elevilor cu rezultate bune la învățătură.

Premiul a constat într-o sumă fixă de 100 de lei, acordată fiecărui elev cu media generală anuală peste 8,50.

Primăria a virat banii în contul școlilor din comună. La Școala Gimnazială Valea-Seacă s-a constatat că o prevedere legală  împiedică acordarea a două burse de merit  în același semestru.

Prin urmare, doi dintre elevii foarte buni  ai Școlii Valea – Seacă au fost scoși de pe aceste liste.

La aflarea veștii, administratorul Primăriei, prof. Neamțu George a propus  ca toți cei prezenți  în ședință,  să contribuie cu bani din propriul buzunar astfel încât niciun copil să nu fie nedreptățit.

Toți consilierii au fost de acord cu propunerea făcută și aceasta a fost pusă în practică. Banii strânși în ședință au fost înmânați copiilor de consilierul local Gomei Eugen, cu ocazia ședinței Consiliului de Administrație a Școlii Gimnaziale Valea-Seacă .

Menționăm că atât consilerul Gomei Eugen, cât și administratorul comunei, prof Neamțu George sunt membri  ai Consiliului de Administrație ai Școlii Gimnaziale Valea-Seacă.  

Sursa stiri.valeaseaca.ro

Related posts

Alocări din bugetul CJ Iași pentru finalizarea unor drumuri, din zona Tătăruși și Cozmești

Marius Parteni

Rețea de canalizare recepționată astăzi la Mircești

Ema Roman

Lucrări de igienizare a rezervorului de apă potabilă din localitatea Boureni

Redacția
Încarcă...