NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ce probleme ridică pășcănenii care vin în audiență la Primărie

Zeci de pășcăneni îşi caută răspunsul la problemele pe care le au în audienţă la Primăriei. Astăzi, primarul municipiului a încercat să răspundă solicitărilor oamenilor veniţi cu speranţă de la la ora 09.00 la instituție.

 

La audiențele săptămânale s-au prezentat astăzi o serie de cetățeni care au ridicat diverse probleme.

  

În continuare, cetățenii din cartierul Aerodrom se plâng de faptul că pe strada lor nu este extinsă rețeaua de energie electrică. O pășcăneancă a explicat edilului local că a cumpărat teren în urmă cu cinci ani pentru a-și construi o casă. După mai bine de cinci ani de stat prin chirii, femeia alături de soțul ei și copii doresc să se mute în casă, însă nu ar avea cum din cauză că nu au lumină.

O altă problemă ridicată de o pășcăneancă în fața celor prezenți a fost cea legată de prețul impozitului pe casă. Deși față de anul trecut acesta este micșorat, femeia motivează că nu i se pare corectă suma pe care o are de plătit având în vedere că alți vecini au pământ mai multe în întreținere și cu toate acestea impozitul este mai mic decât al ei.

Cu o altă cerere înregistrată la sediul Primăriei a venit o pășcăneancă ce a cerut ca dosarul pentru o locuință ANL deschis de soțul ei să fie trecut pe numele ei, întrucât bărbatul nu mai lucrează și astfel ar putea pierde punctele cumulate în această perioadă. Femeia a plecat de la audiențe cu promisiunea că i se va accepta cererea.

Advertisements

Related posts

Primarul Dumitru Pantazi invită mâine toți pășcănenii nemulțumiți la o dezbatere publică!

Răzvan Grecu

Primarul a întors, din nou, consilierii: Taxa pe construcțiile nerezidențiale a crescut

Marius Parteni

Semafoarele din intersecția de la Spitalul Municipal Pașcani au fost oprite

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site