NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Primarul din Cristești criticat de cetățeni! Iată motivul supărării!

Vlad Mihai Pintili, primarul comunei Cristești, este intens criticat în această perioadă pe rețelele de socializare de către unii cetățeni ai comunei. Oameni sunt supărați că localitatea lor nu beneficiază de un iluminat festiv, în această perioadă de sărbători, așa cum se obișnuia în anii trecuți.

Sătui de starea de pandemie și din dorința de a reveni la normalitatea, unii cetățeni au acuzat:“Nu vreau să fac de râs comuna, ci pe cel ce o conduce, rușine domnule primar Mihai Vlad Pintilie, de ce nu vreți să răspundeți, vă simțiți cu musca pe caciulă? Unde sunt banii care ați spus că îi aveți? Sunt minciuni electorale? Mai sunt trei ani și venim noi aștia care te-am ales … Noi tineretul din Herești degeaba avem doi consilieri. E unul care de mulți ani a văzut satul Herești numai în campanie, ca și tine altul după ciolan”, se arată într-o postare  de pe o rețea de socializare.

Cel care a făcut postarea a adăugat și o serie de fotografii, atașate la acest articol.

Primarul comunei Cristești nu a putut fi contactat pentru a oferi explicații pe marginea acestui subiect. Din informațiile noastre, după valul de mesaje negative, administrația din comuna Cristești a luat decizia să contracteze firma care a ornat localitatea în anii trecuți, pentru a pregăti pentru sărbătorile de iarnă localitatea.

  
Advertisements

Related posts

DNA investighează modul în care primarul comunei Valea Seacă a fost ţinut în funcţie, deși a fost condamnat pentru înșelăciune

Redacția

Investiție importantă în Valea Seacă. 3.2 km de asfalt din Topile până în centrul comunei

Marius Parteni

Moment aniversar la Tătăruși. Au fost marcați 150 de ani de învățământ

Oana Cordoneanu
Încarcă...