RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu spune că a câștigat procesul cu PSD pe tema achiziției de vaccinuri. Ce daune morale va primi

Vlad Voiculescu, vicepreşedinte al USR şi fost ministru al Sănătăţii, anunţă marţi că a câştigat procesul intentat PSD ca urmare a afirmaţiilor mincinoase şi defăimătoare lansate de partidul condus de Marcel Ciolacu pe tema achiziţiei de vaccinuri.

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății FOTO: Arhivă

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății FOTO: Arhivă

”Pentru minciunile oribile la adresa mea – cele cu «miliardul furat din vaccinuri» – PSD este obligat de instanţă să îmi plătească despăgubiri în valoare de 25.000 euro cu titlu daune morale. Mai mult, instanţa obligă pârâtul să retragă postările mizerabile de pe Facebook şi să publice, pe propria cheltuială, dispozitivul prezentei hotărâri, după rămânerea sa definitivă, în două publicaţii de circulaţie naţională, pe site-ul pârâtului PSD şi pe reţelele se socializare Facebook şi Telegram”, scrie Vlad Voiculescu pe Facebook.

  

Voiculescu arată că pandemia a fost cea mai mare nenorocire care s-a abătut asupra vieţii oamenilor din întreaga lume de mulţi mulţi ani încoace.

”A dus la cea mai mare scădere a speranţei de viaţă observată după Al Doilea Război Mondial. Aproape 7 milioane de decese. În România, pandemia – ca orice criză – a arătat care ne sunt valorile, deci priorităţile ca societate.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Florin Cîţu, nemulţumit de comunicarea în coaliţie: Aş vrea mai mult fair-play/ E foarte uşor să scriu pe Facebook că propunem să creştem pensiile cu 60%. Mă duc în coaliţie, nu se poate şi apoi să spun nu vrea partenerul de coaliţie

Redacția

Culmea coronavirusului la Cluj! Să iei virusul de la amant și să îl dai la soț

Redacția

Nicușor Dan: speranța unei „construcții de dreapta” nu este închisă nici la nivel local, nici la nivel național

Redacția
Încarcă...