NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Formația Pabo Sports Pașcani a participat la Turneul Final al Cupei României la Minifotbal

Formația pășcăneană de minifotbal, Pabo Sports, s-a deplasat zilele trecute la Sibiu unde a a vut loc turneul final din Cupa României. La startul competiției s-au aliniat 52 de echipe, ce au fost împărțite în 13 grupe.

 

Jucătorii pășcăneni au picat în grupa I, alături de formații din Suceava, Tulcea și Cluj. În prima partidă Pabo Sports a obținut un rezultat de egalitate, 3-3 contra Adistal Suceava. Mai apoi, au jucat contra celor  de la Marix Tulcea și au pierdut cu scorul de 3-2. În ultimul meci din grupă, pășcănenii au pierdut la limită, 1-0 contra celor de la Arobs Transilvania Cluj.

Mai departe, din grupă a mers Arobs Transilvania Cluj, însă aceștia nu au ajuns prea departe. Finala a fost jucată de Consiliul Județean Buzău și AGMA Timișoara, iar mai bună a fost echipa din Buzău care s-a impus cu 4-1 și și-a adjudecat Cupa României la minifotbal.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Juniorii din Ruginoasa, locul doi la o competiție desfășurată la Vatra Dornei

Marius Parteni

Colegiul “Sadoveanu” a învins cu 30 la 14 pe cei de la Liceul “Nicolae Iorga” în primul meci al Olimpiadei Școlare la Handbal. Vezi aici țintarul competiției și rezultatele updatate de la meci la meci!

Răzvan Grecu

Ne mândrim cu ei. Patru titluri naționale pentru atleții pășcăneni la finalele pe țară

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site