NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

FizioFit – Fizio Kineto Hălăucești: Centru de Recuperare Medicală, specializat pe servicii de fizioterapie, kinetoterapie și masaj

 

În Hălăucești s-a deschis un Centru de Recuperare Medicală, care vine în sprijinul tuturor bolnavilor . Fondatorii au dorit să investească în sănătatea oamenilor din zonă, și nu numai, pentru ca aceştia să nu mai fie nevoiţi să meargă în marile orașe pentru servicii de recuperare medicală ultramoderne. FizioFit – Fizio Kineto  dispune de aparatură medicală de ultimă generație și se adresează persoanelor de toate vârstele, dar și sportivilor de performanță.  

 

 ”Cabinetul Fiziofit (Fizio-Kineto-Hălăucești) propune un nou concept în domeniul de recuperare medicală.  Aparatură de ultimă generație în domeniul fizioterapiei, personal cu o experiență practică îndelungată. Avem aparatură de ultimă generație, ultimul dintre aparate este din 2019, diatermie cu unde scurte, cu rezultate foarte bune pe domeniul de recuperare, alături de terapia laser, ultrasunet, băile galvanice, toate ne ajută să obținem rezultate foarte bune în activitatea noastră de zi cu zi. Ne adresăm recuperării pacienților de toate vârstele, dar și sportivilor de performanță. Afecțiunile care pot fi tratate aici sunt de la cele ortopedice, la tot felul de fracturi, luxații,entorse, afecțiuni reumatologice, diferite afecțiuni ale coloanei vertebrale, artroze, artrită, afecțiuni ale coloanei la copii. O patologie destul de variată, cu un personal dedicat care se implică zi de zi în această activitate. Este important să cunoști atât patologie, cât și psihologie. Pacientul vine cu durere,demoralizat, trebuie încurajat, și să-i oferim încredere alături de tartament. Lucrăm sub îndrumarea unui medic specialist de recuperare medicală, care vine de la Iași o dată pe săptămână”, ne-a precizat Ana Maria Păuleț, medic kinetoterapeut.

Atât consultația la medicul de specialitate, cât și procedurile sunt contra cost. Cabinetul nu are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. Pentru a vedea toate serviciile oferite de FizioFit – Fizio Kineto Hălăucești intrați pe www.fiziofit.ro.

  Centru de Recuperare Medicală, specializat pe servicii de fizioterapie, kinetoterapie și masaj, cabinet de reumatologie si recuperare medicală este situat în Hălăucești, strada Gării, nr.92, telefon 0741. 986. 171.

 


 

Advertisements

Related posts

Stocul de sânge, aproape inexistent la Iași!

Redacția

O clipă de neatenție l-a nenorocit. Un pășcănean se zbate între viață și moarte

Redacția

Vârsta medie a pacienţilor cu COVID-19 din România este de 41 de ani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site