NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Caz revoltător la Ciohorăni: Un bărbat se zbate între viață și moarte, după o vizită la nişte vecini! Procurorii au intrat pe fir

 

Comunitatea din Ciohorăni este scandalizată de un nou incident, în care violența a dus pe patul de spital un bărbat. Acesta a fost la un pas să își piardă viața, intervenția medicilor făcând ca el încă să mai respire.

 

Vorbim de cazul unui bărbat care a plecat pe propiile picioare din curtea casei, dar care a ajuns înapoi târât fiind de cei cu care a servit un pahar. Incidentul este acum cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, potrivit datelor oferite de Biroul de Presă din cadrul IPJ Iași.

În seara zilei de 29 septembrie, în jurul orelor 21.00, Viorel G., din Ciohorăni, a mers la locuința unei vecine de peste drum. Potrivit reclamației făcute de către membrii familiei, acolo s-ar fi întâlnit cu alte cinci persoane, unele rude ale bătrânei.

“În jurul orei 12.00 noaptea, soțul meu a fost adus acasă în stare de inconștiență. Era târât de o mâna și de cealaltă de două persoane, iar în spatele lor se afla alta. Au deschis poarta și au intrat în curte, iar când i-am întrebat ce s-a întâmplat, unul din ei a spus că ar fi băut mult whiskey și s-a amețit, iar ei l-au adus acasă”, spun membrii familiei victimei.

Bărbatul, care scotea niște sunete ciudate, a fost așezat pe patul din curte, acolo unde mai obișnuia să se odihnească. Familia a crezut că este afectat de consumul de alcool, dar după câteva ore a intrat la bănuieli, asta și din cauza unui gest făcut de către cei care l-au adus acasă.

“Pe la ora 01.00 noaptea unul dintre cei bănuiți de agresiune a sărit gardul în curte. Când l-am întrebat ce face, a spus că a venit să vadă ce face bețivul pe care l-au adus acasă. La plecare a luat un topor și o coasă, pe motiv că dacă se trezește soțul meu, ar putea deveni violent”, spune soția victimei în plâgerea către Poliţie.  

În dimineaţa zilei de 30 septembrie, barbatul a fost găsit căzut de pe pat în aceeaşi stare de sănătate. A fost solicitat la faţa locului un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Paşcani. Victima fost transportată în Compartimentul de Primiri Urgenţe de la Spitalul Municipal Paşcani, iar de aici direcţionată în stare gravă la spitalul de Neurochirurgie Iaşi, unde a fost băgat direct în sala de operaţie. El se află în stare gravă şi nu comunică deloc. Medicii au spus că avea un hematom pe creier.

Potrivit unor informaţii neoficiale, bărbatul ar fi fost bătut, de unul dintre cei indicaţi de familie, ca urmare a unei altercaţii mai vechi.

Cazul este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângăTribunalul Iaşi. Redacţia nu a făcut încă publice numele celor acuzaţi, întrucât nu ştim calitatea lor în această anchetă.

           

Advertisements

Related posts

Acțiune a polițiștilor pășcăneni pentru depistarea șoferilor care nu respectă regulile instituite în zona trecerilor la nivel cu calea ferată

Redacția

Pășcănean băgat după gratii pentru tâlhărie

Răzvan Grecu

Pășcănean depistat de polițiști cu mașina plină de țigări de contrabandă, ascunse în caroserie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site